Pușcăriașul Adrian Năstase anunță la Antena3 că Dragnea, condamnatul, este PREMIERUL PSD!

Pușcăriașul Adrian Năstase anunță la Antena3 că Dragnea, condamnatul, este PREMIERUL PSD!

Pușcăriașul Adrian Năstase a declarat, vineri dimineață, la Antena 3, că propunerea de premier a PSD ar trebui să fie Liviu Dragnea, având în vedere că alegătorii au hotărât pe 11 decembrie că „Dragnea este nevinovat”!

„(...)Reprezentanții PSD ar trebui să vină cu o propunere care să fie foarte clară, foarte bine justificată prin votul, care a avut loc duminică, și anume Liviu Dragnea. Decizia a fost luată de popor. Până la urmă, vocea poporului s-a auzit. Eu cred că ea trebuie să prevaleze peste orice chestiune de ordin juridic. Sigur că putem să discutăm despre circumstanțele din 2001, despre felul în care poate fi interpretat textul respectiv, dar eu cred că, până la urmă, votul de duminică a fost un fel de recurs în fața poporului, în ceea ce privește dosarul „Referendumului”, iar alegătorii au hotărât că Dragnea este nevinovat și că el trebuie să conducă de fapt la realizarea unui program de guvernare, care să schimbe situația actuală.”, a declarat pușcăriașul la Antena3.

Declarațiile lui Năstase

Adrian Năstase a fost invitat, vineri, la ”Previziuni”, unde a dialogat cu Adrian Ursu despre rezultatul alegerilor din 11 decembrie.

Potrivit lui Adrian Năstase, nu există echivoc în nominalizarea viitorului premier, pe listă existând un singur nume viabil, cel al lui Liviu Dragnea.

”Alegătorii au hotărât că Dragnea este nevinovat și că el trebuie să conducă programul de guvernare care să schimbe situația actuală” a spus Adrian Năstase.

Fostul pușcăriaș afirmă, despre legea care nu permite persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern, că a fost o lege necesară la vremea ei, dar că ar putea fi schimbată.

”Orice lege poate fi modificată. Putem introduce în lege ca premierul să aibă mustață. Este important să nu mergem înapoi în timp” a adăugat Năstase.

A fost remarcat și contextul european în care PSD a câștigat România, în condițiile în care votul de pe 11 decembrie contrazice trendul din multe alte state.

”România a fost singura țară din Europa de Est care a ieșit din comunism pe poarta din stânga. Moda acum este să iești pe poarta din dreapta, România iese din nou pe poarta din stânga. Este interesant destinul stângii în România” explică Adrian Năstase.

De ce au votat așa românii? Adrian Năstase crede că sunt mai multe explicații și că votul a fost unul negativ în aceeași măsură cu votul pozitiv pentru PSD.

”Pierderea speranței că lucrurile merg într-o direcție bună. Nemulțumirea că alegerea președintelui nu a dat rezultate. Nemulțumirea că guvernul președintelui nu a dat rezultate. Nemulțumirea generală legată de gestionarea relației cu Bruxelles, față de globalizare. Este vorba de un vot care a mers spre un program foarte bine articulat. Problema acum este dacă PSD va fi lăsat să pună în aplicare ce s-a angajat să facă, sau va fi o presiune ce va duce la disiparea forței de implementare. Și ar putea fi mai ales din exterior, nu din interior” a conchis Adrian Năstase.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția