Pușcăriașului Sișu îi pute seringa cu vaccin, el e cu celelalte: „Cine pula mea v-a zis c-am vrea să ne vaccinăm?“/Reacții acide

Pușcăriașului Sișu îi pute seringa cu vaccin, el e cu celelalte: „Cine pula mea v-a zis c-am vrea să ne vaccinăm?“/Reacții acide

Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri în 2011. Era a doua condamnare pentru aceleași infracțiuni. Acum spune că s-a lăsat și este anti-vaccinuri.

Tudor Sișu a postat un mesaj anti-vaccinare pe Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți internauți i-au reamintit de trecutul său de consumator și traficant de droguri, relatează  Newsweek România .

"Cu d-astea <> nu-ți mai place te-nțepi Sișule...! ", este unul dintre comentariile la postarea lui Sișu. 

Tudor Sişu a făcut de mai multe ori pușcărie pentru trafic şi deţinere de droguri de mare risc. A fost arestat în octombrie 2003, la câteva zile după ce Poliţia a prins doi traficanţi de stupefiante din Târgovişte şi a făcut o percheziţie în apartamentul lui. El a fost eliberat în octombrie 2005, iar în mai anul următor a fost din nou arestat.

În 2011, Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru consum şi deţinere de droguri.

În 2018, Sișu a declarat într-un interviu pentru postul TV al Patriarhiei, că a scăpat de droguri cu ajutorul credinței.
 

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria