Putin este gata să primească orice candidat la președinția SUA care vrea să îmbunătățească relațiile cu Moscova (Kremlin)

Putin este gata să primească orice candidat la președinția SUA care vrea să îmbunătățească relațiile cu Moscova (Kremlin)

Kremlinul a declarat miercuri că este gata să primească orice candidat la președinția SUA care vrea să îmbunătățească relațiile cu Moscova, reacție care survine după ce Donald Trump a anunțat că ar putea vizita Rusia dacă va câștiga alegerile luna viitoare, informează Reuters.

* Trump afirmă că s-ar putea întâlni cu Putin înaintea începerii eventualului său mandat la Casa Albă

"Vreau să vă reamintesc cuvintele președintelui (Vladimir) Putin că el este gata să primească orice candidat care se pronunță pentru îmbunătățirea relațiilor și dialog între țările noastre", a afirmat în fața reporterilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Moscova este gata să reacționeze pozitiv la orice tentativă de dialog", a subliniat el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...