Putin i-a dat o mașină cadou lui Kim Jong Un

Putin i-a dat o mașină cadou lui Kim Jong Un

Respectatul tovarăș Kim Jong Un, președintele Afacerilor de Stat al Republicii Populare Democrate Coreea (RPDC), a primit o mașină fabricată în Rusia pentru uzul personal de Vladimir Vladimirovici Putin, președintele Federației Ruse, scrie presa de stat nord-coreeană .

Kim Jong Un si Vladimir Putin in timpul vizitei liderului de la Phenian in RusiaFoto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Cadoul adus respectatului tovarăș Kim Jong Un de la Vladimir Vladimirovici Putin a fost transmis lui Pak Jong Chon, secretarul Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK), și lui Kim Yo Jong, director adjunct al departamentului al Comitetului Central WPK de către partea rusă la 18 februarie.

Kim Yo Jong a transmis mulțumirile lui Kim Jong Un lui Vladimir Putin, spunând că acest cadou este o demonstrație clară a relațiilor personale speciale dintre liderii de vârf ai RPDC și Rusia, acestea fiind la cel mai bun nivel.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată