Putin s-a urcat pe bordură, la o poză de grup, pentru a nu fi mai puțin înalt decât copiii din jur: a purtat și pantofi cu talpă groasă

Putin s-a urcat pe bordură, la o poză de grup, pentru a nu fi mai puțin înalt decât copiii din jur: a purtat și pantofi cu talpă groasă

Vladimir Putin a purtat o pereche de pantofi cu talpă groasă și s-a urcat pe o bordură la poza de grup făcută la o ceremonie publică pentru a nu fi depășit în înălțime de copiii prezenți la fața locului.

Vladimir Putin pe bordură la o poză de grup cu copii FOTO Twitter

Liderul de la Kremlin a depus vineri un buchet de trandafiri roșii la monumentul lui Minin și Pojarski din Piața Roșie din Moscova cu ocazia Zilei Unității Naționale.

Putin a fost însoțit la eveniment de un grup de copii și tineri, unii dintre ei făcând parte din organizații de voluntari și fiind îmbrăcați în uniforme militare de camuflaj.

În ciuda ținutei foarte îngrijite, președintele rus a ales să poarte o pereche de pantofi cu toc înalt și talpă groasă. Mai mult, la fotografiile de grup cu tinerii voluntari prezenți la ceremonie, Putin s-a cățărat pe o bordură pentru a mai câștiga încă vreo câțiva centimetri, transmite digi.24 .

Luând cuvântul la ceremonie, liderul de la Kremlin a susținut că armata rusă a reușit să mobilizeze 318.000 de rezerviști pentru războiul din Ucraina. Potrivit lui Putin, 49.000 dintre acești rezerviști s-ar afla deja în țara pe care a agresat-o la sfârșitul lunii februarie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai negru scenariu pentru România...

2 Un caz „special”...

3 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

4 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

5 Avertismentul care dă fiori al fostului consilier prezidențial Iulian Fota despre garanțiile de securitate ale NATO