Putin spune că este în contact cu Austria și laudă relațiile bune cu austriecii

Putin spune că este în contact cu Austria și laudă relațiile bune cu austriecii

Opinia oamenilor obișnuiți din Occident nu este supusă schimbărilor în actuala situație politică, cu mulți dintre ei fiind posibilă menținerea unor relații bune. Acest lucru a fost declarat de președintele rus Vladimir Putin în timpul vizitei sale la Centrul de Inovare în Știință și Tehnologie al Universității de Stat din Moscova „Vorobyovy Gory”, scrie lenta.ru .

Președintele rus a declarat că a avut contacte cu austriecii. „Știu că ei tratează țara noastră foarte amabil și, în ciuda oricăror evenimente dramatice care au loc în lume, opiniile lor cu privire la Rusia nu se schimbă, spre deosebire de elitele politice din unele țări, inclusiv cele europene”, a spus Putin.

URSS a acționat ca garant al constituției Republicii Austria, iar mulți cetățeni încă mulțumesc Rusiei pentru acest lucru, a explicat el.

Înainte de aceasta, Putin a subliniat că scopul „operațiunii speciale” este de a proteja oamenii și însăși Rusia. Potrivit liderului de la Kremlin, țara nu poate permite amenințări asupra propriilor teritorii istorice.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!