Quintus despre candidatul PNL la PMB: Aveam 3 propuneri care ar fi putut să se opună doamnei ziariste de la PSD

Quintus despre candidatul PNL la PMB: Aveam 3 propuneri care ar fi putut să se opună doamnei ziariste de la PSD

Președintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, spune că liderii PNL sunt vinovați că nu au avut variante de rezervă pentru Primăria Capitalei, adăugând că el avea trei propuneri, pe care nu le-a nominalizat, trei femei, care s-ar fi putut opune candidatului PSD Gabriela Firea.

"Eu aveam trei propuneri, nu le-am nominalizat, era vorba de trei femei, care ar fi putut foarte bine să îndeplinească această funcție și să se opună doamnei ziariste de la PSD. Avem atâtea doamne de ispravă încât poate că le-aș deranja pe celelalte (dacă le-ar nominaliza — n.r.) dincolo de cele trei. Dar trei le aveam foarte bune, una din ele evident era doamna Săftoiu", a declarat Quintus, miercuri, la RFI.

El spune că Adriana Săftoiu și Cătălin Predoiu au refuzat să candideze la Primăria Capitalei, iar conducerea partidului, în mijlocul căreia se află, este vinovată că nu a avut "cel puțin două — trei candidaturi importante" de rezervă pentru funcția de primar general.

"Este vina conducerii, în mijlocul căreia mă aflu, deci nu arăt cu degetul spre alții, arăt și spre mine. Noi trebuia să fim pregătiți să avem cel puțin două — trei candidaturi importante pentru această funcție, în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva. Este totuși meritul celor care s-au gândit la această soluție, care este și benefică într-un fel pentru soarta Bucureștiului, și eu cred că este și foarte posibil câștigătoare", a adăugat liderul PNL.

Despre Marian Munteanu, președintele de onoare al liberalilor a spus că este o "legendă" potrivită pentru București și reafirmă că abținerea sa la vot în Biroul Politic Național al PNL nu privea personalitatea acestuia.

"Abținerea nu privea personalitatea domnului Marian Munteanu, pe care îl socotesc o legendă a Pieței Universității (...), i-am păstrat această amintire legendară, considerând că în fruntea orașului București, care are o istorie plecând de la o legendă, se potrivește bine o legendă. Însă am avut obiecțiuni cu privire la nepregătirea conducerii partidului față de o asemenea surpriză (retragerea lui Ludovic Orban — n.r.). Partidul însă trebuia să fie pregătit", a adăugat Mircea Ionescu Quintus.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

4 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

5 Așa o fi?