RADET: Avarie pe bd. Gheorghe Duca, în zona Gării de Nord

RADET: Avarie pe bd. Gheorghe Duca, în zona Gării de Nord

RADET anunță că, vineri, în jurul orei 6,45, s-a produs o avarie pe rețeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10, în zona Gării de Nord, din sectorul 1 al Capitalei.

"Zonele afectate sunt: bd. Gh. Duca, Calea Griviței, bd. Ion Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza și străzile adiacente. Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcțiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi", a informat sursa citată, prin intermediul unui comunicat.

Eventualele puncte termice care ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afișate pe site-ul www.radet.ro, secțiunea avarii.

Regia își cere scuze pentru disconfortul creat, atât clienților, cât și participanților la trafic, și dă asigurări că echipele sale depun toate eforturile pentru remedierea acestei situații în cel mai scurt timp.

RADET București reamintește că, începând cu data de 5 octombrie 2016, se află în insolvență, ceea ce implică un plan de reorganizare a instituției și de soluționare a problemelor întregului sistem de termoficare.

Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deținând 43% din piață. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând 8.200 de blocuri de locuințe și aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc 1,21 milioane locuitori, precum și pentru aproximativ 5.100 de instituții, obiective sociale și agenți economici. RADET București asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. Din totalul energiei termice furnizate de RADET București, consumul populației reprezintă aproximativ 90%, se mai arată în comunicat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu