Rădoi, coșmar la una dintre cele mai bogate echipe din Asia: situație teribilă în care a ajuns românul VIDEO

Rădoi, coșmar la una dintre cele mai bogate echipe din Asia: situație teribilă în care a ajuns românul VIDEO

Dacă românii din Arabia Saudită sunt, în marea lor majoritate, la echipe din subsolul clasamentului, după cum Adevărul a arătat aici, nici în Emirate situația nu diferă mult. Cu excepția lui Cosmin Olăroiu (54 de ani), care e pe 5 în campionat și urmează să joace în sferturile Cupei Președintelui, în rest, avem doi tehnicieni sub presiune.

Mirel Rădoi

Primul e Mirel Rădoi (43 de ani) care, după un mandat reușit la Al-Bataeh, a prins un contract foarte bun la Al-Jazira, una dintre cele mai bogate echipe din Orientul Mijlociu. În ianuarie, după turul campionatului, Rădoi a fost instalat la formația din Abu-Dhabi, acesta fiind cel mai important contract pentru el la o formație de peste hotare. Din păcate, la ora actuală, fostul selecționer trăiește un coșmar la Al-Jazira! Pentru că tocmai a ajuns la patru înfrângeri în șase meciuri! Rădoi a debutat cu o victorie, 1-0 cu Al-Arabi în Cupa Președintelui, însă în campionat are trei eșecuri, 2-3 cu Al-Nasr Dubai, 2-3 cu Al-Wahda și 2-3 cu Al-Bataeh, plus o remiză, 2-2 cu Kalba.

După această serie care a dus Al-Jazira pe locul 8 din 14 în campionat, marți, echipa a fost zdrobită și în sferturile Cupei Președintelui. Aici, Al-Jazira a fost eliminată de Al-Wasl, liderul din campionat, scor 0-3. Cu un asemenea parcurs, rămâne de văzut dacă Rădoi va rezista pe bancă până spre finlalul lunii mai, când se încheie sezonul în Emirate.

VEZI REZUMATUL MECIULUI AL-JAZIRA - AL-WASL

Olăroiu joacă diseară

În sferturile Cupei Președintelui e și Sharjah, echipa pregătită de Olăroiu. Diseară, de la ora 20.30, elevii lui Oli vor înfrunta, la Dubai, Shabab Al-Ahli. În ultimele două sezoane, cu Olăroiu pe bancă, Sharjah a cucerit Cupa Președintelui în ediții succesive.

Celălalt antrenor pe care îl avem în Emirate, Daniel Isăilă (51 de ani), n-are grijile cupei. Echipa sa, Bani Yas, e pe 9 din 14 în campionat, la 11 puncte de poziția a 13-a, prima care duce în liga secundă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat