Radu Gavriş acuză că s-a acționat la pont: „Eram într-un spațiu deschis. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic”

Radu Gavriş acuză că s-a acționat la pont: „Eram într-un spațiu deschis. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic”

Gavriş: Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale

Comisarul Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, procurorul Codruț Popoiu, șeful Secției de urmărire penală din Parchetul Capitalei, procurorii Florin Baran și Alexandru Soltan au petrecut, vineri, într-un restaurant din Centrul istoric, conform surselor Mainnews.ro. În local ar fi fost depistate 27 de persoane, iar societatea comercială a fost sancționată contravențional cu 5.000 lei.

„Nu a fost absolut nicio petrecere, a fost o masă cu cinci persoane. Am băut o bere după-amiază.  Hanul lui Manuc are o formă de terasă.  Dacă am încălcat legea, nu-i nicio problemă, să fiu sancționat contravențional. Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea. Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic”, a declarat Radu Gavriș, pentru Mainnews.ro .

Radu Gavriş acuză că s-a acționat la pont

Radu Gavriș a dat de înțeles că ceea ce s-a întâmplat vineri ar face parte dintr-o serie mai amplă de acțiuni îndreptate împotriva sa.

„Eu am ajuns la Harghita tăcând din gură. O să mă mai trimită odată. E adevărat că am fost legitimat că așa a ordonat cineva. Eu am fost reclamat și la DNA, m-am trezit și cu dosare penale și nu s-a întâmplat nimic. În viața mea nu am făcut nimic. Eu pot să fiu sancționat, însă există o instanță, o să contest. Până acum am câștigat totul pentru că nu am făcut nimic”, a mai declarat Radu Gavriș.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…