Răducan (Pandurii): Îl felicit pe Edi pentru munca depusă; în două zile vom anunța noul antrenor

Președintele CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Narcis Răducan, l-a felicitat luni pe Edi Iordănescu pentru munca depusă la echipă și pentru rezultatele obținute, precizând că în două zile va fi numit un nou antrenor pentru grupare.

Foto: (c) Simion MECHNO / Arhiva AGERPRES

Răducan a afirmat că îi dorește lui Edi Iordănescu "să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici".

"Toate felicitările pentru ceea ce a făcut Edi într-un an și jumătate. A ridicat echipa din zona retrogradării și a adus-o pe o poziție de gală, turul 3 în Europa League. Din păcate, azi a spus NU continuării în condiții speciale, a luptei și cu problemele și realitățile întregului fotbal românesc. Îi doresc să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici. În două zile vom anunța noul antrenor pe care suporterii noștri îl vor susține la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori și jucători cu entuziasm și dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi", a spus Narcis Răducan.

Antrenorul Edward Iordănescu a anunțat că nu va mai prelungi contractul cu echipa de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, acesta punctând faptul că "latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă", se arată într-o declarație postată pe site-ul grupării gorjene.

Iordănescu a precizat că deși îl încearcă "un sentiment de regret imens este totuși decizia corectă", el fiind un antrenor care se ghidează după principii și consideră că "trebuie început un alt proiect în alte condiții, cu alte obiective și probabil cu alți oameni implicați".

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet