Rădulescu (PSD), despre protestatari: Sunt puşi de sistemul care a creat această nebunie în România

Rădulescu (PSD), despre protestatari: Sunt puşi de sistemul care a creat această nebunie în România

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că protestatarii se împart în două categorii - oameni care habar n-au de ce protestează şi oameni care sigur sunt puşi de sistemul care a creat toată această nebunie în România. Deputatul acuză Inspecţia Judiciară că a făcut „un aranjament” cu CSM „prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”.

„Protestele pot să fie de două feluri - oameni care habar n-au de ce protestează şi, dacă îi veţi întreba pe mulţi dintre ei, cred că habar n-au şi oameni care sigur sunt puşi de sistemul care a creat toată această nebunie în România ca să protesteze, deci e foarte simplu”, a afirmat Rădulescu.

El mai spune că protestatarii ar trebui întrebaţi dacă îşi „doresc ca cineva din familia lor să ajungă în puşcărie nevinovat?”. „Dacă da, înseamnă că suntem într-o ţară în care nu mai există nici stat de drept, nici democraţie, nici nimic. (...) Dar dacă un protestatar este întrebat dacă îşi doreşte ca un om nevinovat din România să ajungă în puşcărie (...), înseamnă că trăim într-o ţară nebună care nu mai este stat de drept”, a adăugat deputatul PSD.

„Şi am înţeles şi am văzut în luările de cuvânt cam ale tuturor, inclusiv ale preşedintelui României, că nuanţează spunând - da, domnule, cei care sunt vinovaţi trebuie să răspundă (...) Şi cine trebuia să-i dea pe cei care au greşit pe mâna justiţiei? Trebuia să o facă procurorul general şi doamna procuror Kovesi, pentru că sunt manageri ai acestor instituţii. Dacă cineva a greşit trebuie să-i defere instanţelor judecătoreşti”, afirmă el.

Deputatul PSD mai explică şi că Inspecţia Judiciară nu şi-a făcut treaba, afirmând că aceasta a făcut un aranjament cu CSM „prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”.

„Nu a făcut nimic Inspecţia Judiciară. De abia în ultimul an s-a mişcat un pic, dar până în aceste zile nimeni n-a făcut nimic, acolo a fost un aranjament între CSM, Inspecţie Judiciară, prin care nimeni nu trebuia să scoată ochii la nimeni”, a mai spus deputatul PSD .

Sursa: News.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Așa o fi?

5 Rozătoarele României