Raed Arafat, despre accidentul din Ialomița: Un deces și 14 persoane rănite

Raed Arafat, despre accidentul din Ialomița: Un deces și 14 persoane rănite

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că accidentul de pe DN 2, la ieșirea din orașul Urziceni (Ialomița), s-a soldat cu un deces și 14 persoane rănite, iar șase dintre victime au necesitat intervenția echipelor de descarcerare.

"Până acum avem informații despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată și 14 rănite. A fost activat planul roșu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD București, o mașină de multiple victime, mai multe mașini de la SMURD și de la Ambulanță și de la Pompieri, bineînțeles. Au fost șase persoane încarcerate, care au necesitat intervenția echipelor de descarcerare. Acum așteptăm bilanțul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital și cât de grav este", a declarat el.

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier cu 15 victime pe DN 2, pe raza județului Ialomița, la ieșire din orașul Urziceni. ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție. Circulația a fost oprită pe DN 2, la kilometrul 55 între Urziceni și București.

AGERPRES/ (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...