Raed Arafat, despre accidentul din Ialomița: Un deces și 14 persoane rănite

Raed Arafat, despre accidentul din Ialomița: Un deces și 14 persoane rănite

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că accidentul de pe DN 2, la ieșirea din orașul Urziceni (Ialomița), s-a soldat cu un deces și 14 persoane rănite, iar șase dintre victime au necesitat intervenția echipelor de descarcerare.

"Până acum avem informații despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată și 14 rănite. A fost activat planul roșu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD București, o mașină de multiple victime, mai multe mașini de la SMURD și de la Ambulanță și de la Pompieri, bineînțeles. Au fost șase persoane încarcerate, care au necesitat intervenția echipelor de descarcerare. Acum așteptăm bilanțul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital și cât de grav este", a declarat el.

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier cu 15 victime pe DN 2, pe raza județului Ialomița, la ieșire din orașul Urziceni. ISU Ialomița a activat planul roșu de intervenție. Circulația a fost oprită pe DN 2, la kilometrul 55 între Urziceni și București.

AGERPRES/ (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată

5 Una dintre cele mai fascinante povești de viață ale unei femei din România, prima nepoată a Nababului