Raed Arafat infirmă decesul doctoriței de la Gerota: „Pot să vă spun că nu este adevărat! Este în stare critică, dar este în viaţă”

Raed Arafat infirmă decesul doctoriței de la Gerota: „Pot să vă spun că nu este adevărat! Este în stare critică, dar este în viaţă”

Raed Arafat infirmă decesul doctoriței de la Gerota: „Pot să vă spun că nu este adevărat! Este în stare critică, dar este în viaţă”.

Secretarul de stat Raed Arafat infirmă ştirea difuzată de Digi 24 despre decesul şefei Secţiei ATI de la Spitalul Gerota.

„Pot să vă spun tuturor că nu este adevărat. Este în stare critică, dar este în viaţă. Acum am primit cert confirmarea!", a transmis Raed Arafat jurnaliştilor de pe grupul oficial de comunicare.

Anterior, postul tv Digi 24 a transmis, citând curse medicale, că şefa Secţiei Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Ministerului de Interne, spital închis din cauza infectării cu coronavirus, ar fi murit.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante