Râmnicu Vâlcea: Doi morţi şi şase răniţi, între care trei copii, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Râmnicu Vâlcea: Doi morţi şi şase răniţi, între care trei copii, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Două persoane au murit şi alte şase, între care trei copii, au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, duminică, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Un bărbat de 65 de ani din Blaj, aflat la volanul unui autoturism Ford, a intrat pe contrasens, maşina sa fiind izbită din lateral de un Audi care circula regulamentar, relatează Mediafax.

În urma impactului, autoturismul Ford a fost proiectat peste parapetul de protecţie de pe marginea drumului, căzând într-o râpă la o diferenţă de nivel de şase metri.

Şoferul Fordului şi un pasager în vârstă de 46 de ani, din Blaj, au murit.

De asemenea, cei şase ocupanţi ai autoturismului Audi, respectiv şoferul de 35 de ani, un tânăr de 20 de ani, o femeie de 29 de ani şi trei copii cu vârste cuprinse între zece şi 14 ani, au fost răniţi.

Accidentul s-a produs la kilometrul 175+800de metri al DN 7, pe strada Barajului, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma accidentului, timp de câteva zeci de minute strada Barajului din Râmnicu Vâlcea a fost complet blocată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...