Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Ramona Ursu: La câtă nemulțumire și zdruncin există, PSD ar trebui să nu prindă nici 20%

Înseamnă că suntem un popor care merită să dispară, deși nu vom avea șansa asta. Vom suferi în continuare și ne vom târî în mlaștina asta, pe care o vom numi pe nedrept „țară”, în care vom muri sufocați unii după alții, generații la rând, scrie jurnalista Ramona Ursu pe Newsweek România.

La câtă mobilizare văd pe Facebook, dar și pe lângă el, la câtă furie e în societate, la câte huiduieli sunt în toată țara unde se duc jigodiile astea, la câtă disperare, silă, suprasaturație s-a ajuns, la câte sute, poate chiar mii de proteste au fost în România în ultimii doi ani, la câte jafuri și legi batjocorite ne-au scos din minți, la cât ne-au distrus ăștia viețile, de am ajuns să tresărim doar când auzim cuvântul “ordonanță”, la cât ne-au scuipat niște proaste și niște hoți, dacă nu ieșim la vot, înseamnă că suntem tâmpiți.

Înseamnă că suntem un popor care merită să dispară, deși nu vom avea șansa asta. Vom suferi în continuare și ne vom târî în mlaștina asta, pe care o vom numi pe nedrept „țară”, în care vom muri sufocați unii după alții, generații la rând.

De data asta, la câtă informație corectă există (sigur, avem și manipulările, dar și un val de informație corectă la care avem acces ușor acum) și la cât de mult e promovat votul, nu vom avea absolut nicio scuză dacă nu vom merge la urne. Avem pe cine pune ștampila și doar niște proști sau rău-voitori ar mai putea spune că nu e așa. Nu vom găsi dumnezei prin partide, cum nu găsim dumnezei nici printre noi.

 Dar avem cu cine vota. Avem șanse să ne facem bine.

În mod normal, la cum arată societatea acum, la câtă nemulțumire și zdruncin există, PSD ar trebui să nu prindă nici 20%. Ar trebui să ajungă un partid izolat, care să fie pulverizat în următorii ani.

Asta ar trebui să se întâmple. Și dacă am fi băieți deștepți și am merge cu toții la vot și am pune ștampila aia cum trebuie și n-am mai bate câmpii cu „n-avem cu cine” și „toți sunt la fel” și „nu votez că oricum îmi fură votul“ și tot așa, exact asta s-ar întâmpla.

E fix atât de simplu și depinde numai și numai de noi.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la s…

2 Citiți și voi ce MĂCEL e în PSD! Ăștia au luat-o razna, oameni buni, puterea le-a luat mințile!

3 VIDEO Repetentul clasei candidează la europarlamentare: „Vrei să mă ajuți? Stai acasă!” / Mircea Bravo, un nou v…

4 ALERTĂ Ambasada Danemarcei, mesaj pentru Dragnea: „Va fi o duminică fierbinte. Şi după? Posibil să fie mai răc…

5 VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul La…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se fabrică manual o sticlă din nisip la peste 1000 de grade