Rapid - FCSB 1-0. Giuleștenii obțin prima victorie în play-off. FCSB face un pas greșit în lupta la titlu

Rapid - FCSB 1-0. Giuleștenii obțin prima victorie în play-off. FCSB face un pas greșit în lupta la titlu

A fost spectacol în Giulești cu o galerie a gazdelor care au cântat pe tot parcursul meciului, dar nu cu un joc la fel de spectaculos al jucătorilor pe teren. Rapid obține prima victorie din play-off și o împiedică pe FCSB în lupta la titlu.

FOTO Digisport

Rapid a câștigat în cel de-al 177-a derby dintre cele două echipe. Formația antrenată de Adrian Mutu venea după 6 partide fără victorie, iar fanii giuleșteni își pierduseră răbdarea cu tehnicianul căruia i-au cerut demisia.

De partea cealaltă, FCSB pornea cu prima șansă după partida excelentă făcută pe terenul celor de la Farul Constanța. O victorie în această seară, i-ar fi adus pe roș-albaștri la doar 2 puncte de liderul Farul.

FCSB a avut un start de primă repriză dezastruos cu foarte multe greșeli în apărare. Tamm a pierdut multe mingi în apărare. Gazdele au profitat de greșelile adversarilor și au deschis scorul în minutul 21. Funsho a intrat în careu și i-a trimis perfect lui Albu care a punctat decisiv.

Oaspeții au făcut din nou 3 schimbări la pauză. Reacția comentatorului a fost una foarte amuzantă.

"A ieșit Compagno, intră Omrani în locul său. A ieșit cel mai periculos jucător de la FCSB din prima repriză, semn că patronul FCSB-ului se pricepe la fotbal cum mă pricep eu la făcut brânză", a spus Ionuț Angheluță.

În repriza secundă Rapid nu a mai contat deloc în atac. Giuleștenii au început să piardă foarte multe mingi, iar FCSB s-a lansat în atac constant încercând să revină pe tabelă.

Deși au avut foarte multe ocazii uriașe de a egala, cei de la FCSB nu au reușit să treacă de Moldovan care a închis poarta. Omrani a ratat incredibil ultima șansă a oaspeților de a egala, în prelungirile partidei când a scăpat singur cu portarul.

Rapid obține prima victorie din play-off și se apropie la doar 6 puncte de FCSB, ocupanta ultimei poziții care oferă un loc în cupele europene. Șansele celor de la FCSB au scăzut dramatic după eșecul din Giulești.

Roș-albaștrii mai au la dispoziție doar 5 partide să recupereze diferența de 5 puncte dintre ei și Farul. Se anunță un retur spectaculos în care oricare dintre primele 5 formații are șanse mari de a termina pe primele locuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...