Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD! Conform informațiilor noastre, raportul, denumit simbolic „Help Romania”, face trimitere și la rețele de interese financiare chinezești și rusești care au conexiuni cu politicieni români sau cu proxy ai acestora.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție începând din septembrie.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arăta un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA, în data de 5 septembrie. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în „acte semnificative de corupție”.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arăta în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu a menționat astfel de măsuri.

Vom reveni

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 ALERTĂ / Document / PSD dă atacul la o instituție-cheie din stat! Șerban Nicolae și Daniel Zamfir vor să-l scoată …

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I