Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD! Conform informațiilor noastre, raportul, denumit simbolic „Help Romania”, face trimitere și la rețele de interese financiare chinezești și rusești care au conexiuni cu politicieni români sau cu proxy ai acestora.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție începând din septembrie.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arăta un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA, în data de 5 septembrie. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în „acte semnificative de corupție”.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arăta în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu a menționat astfel de măsuri.

Vom reveni



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro