Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD! Conform informațiilor noastre, raportul, denumit simbolic „Help Romania”, face trimitere și la rețele de interese financiare chinezești și rusești care au conexiuni cu politicieni români sau cu proxy ai acestora.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție începând din septembrie.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arăta un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA, în data de 5 septembrie. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în „acte semnificative de corupție”.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arăta în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu a menționat astfel de măsuri.

Vom reveni


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

4 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

5 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă