Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD!

Raport secret american: Regimul PSD a devalizat România de 7 miliarde de dolari în ultimii 3 ani! Sume de ordinul a sute de milioane cash, scoase din țară de apropiați ai fostului lider PSD! Conform informațiilor noastre, raportul, denumit simbolic „Help Romania”, face trimitere și la rețele de interese financiare chinezești și rusești care au conexiuni cu politicieni români sau cu proxy ai acestora.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție începând din septembrie.

Liviu Dragnea și cei doi copii ai săi, Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea au interdicție de intrare în SUA din cauza implicării în acte de corupție, arăta un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA, în data de 5 septembrie. Dragnea și cei doi copii săi au fost desemnați chiar de Mike Pompeo, secretarul american de Stat, drept persoane implicate în „acte semnificative de corupție”.

„Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că SUA sunt angajate să susțină lupta anti-corupție și susținerea statului de drept din România”, se mai arăta în comunicatul oficial al Departamentului de Stat din SUA.

Astfel de desemnări din partea administrației americane sunt însoțite, de obicei, și de măsuri precum înghețarea conturilor din SUA, dar comunicatul Departamentului de Stat nu a menționat astfel de măsuri.

Vom reveni

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

5 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …