Rapperul americain Young Dolph, împuşcat mortal într-un magazin din Memphis

Rapperul americain Young Dolph, împuşcat mortal într-un magazin din Memphis

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat miercuri în timp ce se afla într-un magazin de dulciuri din Memphis, Tennessee, au anunţat autorităţile locale, informează AFP joi.

''Pe 17 noiembrie 2021, la ora 12:24, agenţii de poliţie din Memphis au fost chemaţi la locul unui schimb de focuri'', a declarat poliţia din Memphis într-un comunicat. ''O victimă de sex masculin a fost localizată şi declarată decedată la faţa locului'', au precizat autorităţile.

''Din informaţiile preliminare reiese că victima este Adolph Robert Thornton Jr.'', cunoscut sub numele de scenă Young Dolph, a indicat poliţia.

Young Dolph, în vârstă de 36 de ani, născut în Chicago şi domiciliat în Memphis, tocmai intrase într-un magazin de dulciuri când o persoană înarmată şi-a făcut apariţia şi l-a împuşcat, relatează presa locală.

Poliţiştii au declarat că nu deţin deocamdată informaţii cu privire la suspect.

Rapperul a devenit cunoscut datorită unor hituri precum '' Major '' şi a albumului său din 2020 ''Rich Slave'', care a urcat rapid în clasamentul muzical Billboard 200.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo