Rapperul american Drakeo the Ruler a fost înjunghiat mortal la un festival de muzică din Los Angeles

Rapperul american Drakeo the Ruler a fost înjunghiat mortal la un festival de muzică din Los Angeles

Rapperul american Drakeo the Ruler a murit duminică după ce a fost înjunghiat în culise la un festival de muzica din Los Angeles, a anunţat agentul sau, Scott Jawson, relatează AFP.

Pe numele său adevărat Darrell Caldwell, artistul în vârstă de 28 de ani urma să cânte în week-end la concertul "Once Upon a Time in LA", alături de vedetele hip-hop Snoop Dogg, Ice Cube şi 50 Cent.

Incidentul care i-a provocat moartea a fost raportat sâmbătă la ora 20:40, a informat Los Angeles Times, citând un oficial al departamentului de pompieri al oraşului.

O persoană, a cărei identitate nu a fost dezvăluită iniţial, a fost transportată la spital în stare critică.

Ulterior s-a anunţat că rapperul Darrell Caldwell este cel care a murit în urma rănilor suferite.

Live Nation, care a ajutat la organizarea festivalului, a închis evenimentul la scurt timp după ce incidentul a fost anunţat.

"A existat o altercaţie în culise", a declarat promotorul evenimentului într-un comunicat. "Din respect pentru cei implicaţi şi în coordonare cu autorităţile locale, artiştii şi organizatorii s-a decis să nu se mai continue" spectacolele planificate.

Snoop Dogg a scris pe Twitter că se afla în cabina sa când a fost informat despre incident şi a decis să părăsească locul imediat.

"Sunt întristat de evenimentele de aseară de la festivalul Once Upon a Time in LA", a scris el. "Condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Drakeo the Ruler".

Darrell Caldwell a devenit cunoscut în 2015 şi multe dintre melodiile sale au fost extrem de bine primite de critici.

El a fost arestat în 2017 pentru posesie de arme şi în 2018 pentru omor în legatură cu moartea prin împuşcare a unui tânăr de 24 de ani. El a executat câţiva ani de închisoare pentru această acuzaţie.

Rapperul a fost achitat în 2019, însă a fost inculpat pentru asociere cu bande criminale. A acceptat un acord cu justiţia şi a fost eliberat din închisoare în 2020.

Când se afla în închisoare, el a lansat albumul "Thank You for Using GTL", cu referire la compania care controlează serviciile de telefonie din închisori. Drakeo înregistrase versurile melodiilor sale folosind aceste servicii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…