Rareș Bogdan a luat foc după ce Tăriceanu a declarat că n-ar respinge un pact pe justiție propus de Iohannis

Rareș Bogdan a luat foc după ce Tăriceanu a declarat că n-ar respinge un pact pe justiție propus de Iohannis

Rareș Bogdan a luat foc după ce Tăriceanu a declarat că n-ar respinge un pact pe justiție propus de Iohannis. Rareș Bogdan a anunțat marți seară că i se pare absolut incredibil faptul că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu vrea pact pe justiție cu președintele României. 
 
 „Ăsta chiar e breaking news. E bomba bombelor: Domle'... Au violat, au fluierat în biserică, ne-au gazat, ne-au bătut, au dat foc la altar și acum unul dintre piromani, unul dintre actorii din filmul de groază ai ultimilor doi ani a anunțat, cu o cumințenie așa, aproape cumințenia pământului ca vor pact pe justiție cu președintele. Întrebarea pentru dumneavoastră este ce ar trebui să facă președintele în acest caz? Să le asculte cerințele acestor nenorociți care au confiscat justiția?" a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV, în emisiunea „Jocuri de Putere”. 

Apoi a reluat tema și pe contul său de Facebook:

„Vreti “Pact pe Justitie” cu infractorii si “avocatii” lor? Pace cu Nicolicea, Serban Nicolae, Iordache, Codrin, Olguta, LIVIU NICOLAE DRAGNEA si Calin Popescu Anton Tariceanu ? Eu Nu vreau nici un pact cu hotii! Dumneavoastra? ....pact cu borfasii???? Pact cu penalii si avocatii lor? Pact cu Tudorel Toader sau Eugen Nicolicea? No way”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți seară, la Digi24.ro, că o va merge miercuri la Cotroceni, răspunzând astfel invitației președintelui Klaus Iohannis adresată partidelor parlamentare de a participa la consultări pe tema legislației în domeniul justiției. Tăriceanu a declarat că nu refuză de plano ideea unui pact pe justiție, dar ”depinde ce punem în el”, precizând că ”dacă statul de drept înseamnă protocoale atunci pozițiile noastre nu au cum să coincidă”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu