Rareș Bogdan, anunț sumbru pentru PSD: „Miroase a cătușe în Kiseleff. Un personaj misterios s-a decis să vorbească”

Rareș Bogdan, anunț sumbru pentru PSD: „Miroase a cătușe în Kiseleff. Un personaj misterios s-a decis să vorbească”

Rareș Bogdan, anunț sumbru pentru PSD: „Miroase a cătușe în Kiseleff. Un personaj misterios s-a decis să vorbească”.

Jurnalistul Rareș Bogdan anunță o ediție incendiară a emisiunii Jocuri de Putere, realizată de el la Realitatea TV, în această seară:

„Diseara de la 21:00, liderii PSD pe rit vechi si rit nou ocupa toate Televiziunile, cu exceptia Realitatea TV. Le tinem piept la “Jocuri de putere” lui Dancila, Firea, Ponta si Dragnea, fiecare pe cate un alt post tv. 
Eu cu Oreste impreuna cu Dumneavoastra in fata televizoarelor, a radiourilor si a calculatoarelor vom #rezista #impreuna si vom #castiga.

Informatii devastatoare despre poza lui Ponta. Ce nu se știa despre momentul când Dragnea lingușea „statul paralel”. Cum visa Dragnea la o organizare de tip mafiot. O lună de la mineriada jandarmilor. 
Ce se află în spatele declarațiilor lui Dragnea despre finanțarea mitingului din 10 august cu bani străini și organizarea paramilitară a protestului.

Exclusiv și exploziv: Planul lui Dragnea pentru noaptea de 10/11 august. Scenariul de tip „Erdogan” pentru România. Lista secretă a șefului PSD cu cei ce urmau sa fie retinuti in urma “scenariului” pus la cale cu personaje din Institutiile Statului!

Ora 22.30: DEZVĂLUIRI - Săptămâna în care explodează Dosarul „10 august” – Miroase a cătușe în Kiseleff – Un personaj misterios s-a decis să vorbească

Stadiul dosarului „10 august” și presiunile asupra procurorilor. Cine dosește probele

3 teme majore pentru România în relația cu UE/SUA: Go West – Go East – Go Home!

Războiul din PSD – săptămâna cuțitelor lungi sau încă un puci eșuat?”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…