Rareș Bogdan denunță un atac orchestrat de Dragnea împotriva sa: Nu ne închideți gura, vă credeți în Turcia, credeți că puteți să ne împușcați?

Rareș Bogdan denunță un atac orchestrat de Dragnea împotriva sa: Nu ne închideți gura, vă credeți în Turcia, credeți că puteți să ne împușcați?

Rareș Bogdan denunță un atac orchestrat de Dragnea împotriva sa: Nu ne închideți gura, vă credeți în Turcia, credeți că puteți să ne împușcați? Rares Bogdan, cu valiza in studio, il acuza pe Dragnea ca a orchestrat un atac impotriva sa: „A fost o celula de criza, si Buscu era prezent”

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a anuntat duminica seara, in debutul emisiunii sale, ca Liviu Dragnea a organizat o celula de criza pentru a decredibiliza emisiunea sa. Rares Bogdan a dezbatut, inpreuna cu mai multi jurnalisti, subiectul „Valizei din Teleorman”.

Romania TV a prezentat presupuse mesaje de pe WhatsApp in care Rares Bogdan ar fi transmis unui jurnalist de la Rise Project ca trebuie acoperit scandalul referitor la revocarea procurorului general.

 „La 16.30 mi s-a spus, si a venit o confirmare apoi la 19.30, ca va fi un atac la persoana mea pentru a incerca sa decredibilizeze emisiunea. Au incercat sa spuna ca au un mesaj trimis de mine catre Rise Project in care as fi spus ‘Dati-mi, dati-mi inainte de emisiune’. Cunosc doar un singur jurnalist de la Rise Project, am fost colegi la Cluj”, a declarat Rares Bogdan.

Realizatorul TV a afirmat ca Dragnea a pus la cale o celula de criza pentru a impiedica aparitia la Realitatea TV a temei „Valiza din Teleorman”.

„A fost celula de criza la 16.30, din care facea parte Doru Buscu si inca alte doua persoane”, a mentionat Rares Bogdan.

„Nu ne inchideti gura, va credeti in Turcia, credeti ca puteti sa ne impuscati? Nu puteti, suntem multi”, a mai spus Rares Bogdan.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România