Rareș Bogdan, încotro? Adevăruri care nu se spun

Rareș Bogdan, încotro? Adevăruri care nu se spun

Rareș Bogdan, încotro? Adevăruri care nu se spun. Marginalizat brutal de conducerea partidului la scurt timp după victoria istorică a PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, Rareș Bogdan, vârful de lance al campaniei, continuă să crească în sondajele de opinie. Proaspătul europarlamentar a rămas activ în spațiul public, la TV, în presa scrisă și online. Este unul dintre liderii la început de drum ai PPE, la Bruxelles.

Mai mult, conform informațiilor noastre, la baza PNL, la nivelul membrilor simpli, Rareș Bogdan este văzut ca liderul natural al formațiunii politice. Omul de la care votanții PNL așteaptă „revoluția”.

Cu toate acestea, liderul PNL Ludovic Orban și camarila de care s-a înconjurat la vârful partidului îl consideră deja dușman de moarte. Un pericol pentru pozițiile lor privilegiate. Din care vor decide candidaturile la alegerile locale și parlamentare. Recenta mișcare a lui Orban de a o impune pe fosta colaboratoare a lui Cioloș în fruntea organizației București a PNL a stârnit confuzie și revoltă în partid. „De ce nu Rareș Bogdan?”, s-au întrebat peneliștii din țară.

Nimeni nu le spune însă peneliștilor că înaintea acestei decizii aberate a liderului PNL, omul său de casă, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului, a dat unei jurnaliste de la Digi24 un articol în care era atacat Rareș Bogdan!

Nimeni nu le spune peneliștilor că Orban le-a cerut liderilor fideli din teritoriu să nu-i permită lui Rareș Bogdan să participe la întâlnirile de partid. Și multe altele.

Deși vizibil afectat, Rareș Bogdan a evitat de fiecare dată să vorbească deschis aceste lucruri. A amintit mereu că urmează campania pentru prezidențiale, că va fi alături de președinte. 

Adică îl va lua iar Orban de mână și-l va plimba prin țară cu poza președintelui prinsă-n piept? Cum s-a întâmplat la europarlamentare?



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...