Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE în miez de noapte pentru Dragnea! Începe bătălia pentru România, oameni buni!

Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE în miez de noapte pentru Dragnea! Începe bătălia pentru România, oameni buni!

Rareș Bogdan, mesaj-CHEIE în miez de noapte pentru Dragnea! Începe bătălia pentru România, oameni buni!

Ce a scris pe Facebook dușmanul de moarte al PSD:

„Frica il face sa scuipe venin, disperarea il va face animal ranit, tavalugul oamenilor frumosi si liberi il vor scoate din spatiul public definitiv. 

Infractorul catarat in fruntea PSD m-a amenintat astazi de doua ori. L-am calcat in picioare si l-am umilit ca jurnalist, il asigur ca daca intru pe terenul lui il voi zdrobi definitiv, iar partidul pe care il conduce inca spre pieire va ajunge dupa PNL si chiar USR-Plus! Se va clasa in cel mai bun caz pe locul 3. RAZBOI pana la capat. El sau Romania demna pe care o iubim in fiecare zi. Pana una alta, am sa ii raspund maine seara, duminica de la 21.00 la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”, exclusiv pe RealitateaTv si RealitateaFm. Chiar daca as face pasul spre baricada politica, pana dupa Sfintele Pasti il voi chinui din Studioul meu si voi arata adevarul despre acest arendas ce vrea sa ingenuncheze complet Romania. Apoi, nu ar scapa, il voi calca in picioare din strada si din mai multe studiouri Tv si Radio sau platforme media locale, regionale si nationale.

P.S. Livache, crede-ma ca nu iti doresti sa vin si in Terenul tau, o sa va umilesc si acolo cum am facut-o de 6 ani si aici! Cei ca tine, Arsene-ciorapel, Nicolicea, Iordache, Oprisan-portofel, Dancila-minte putina si altii ca voi trebuie dispara din spatiul public romanesc.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia