Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră în PNL: Este mai importantă țara și vom amâna discuțiile în partid

Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră în PNL: Este mai importantă țara și vom amâna discuțiile în partid

Rareș Bogdan, mesaj de ultima oră în PNL: Este foarte importantă țara și vom amâna discuțiile în partid.

În interiorul PNL a fost agitație mare, după negocierile din cadrul coaliției de guvernare. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a convocat BNP-ul PNL, dar la câteva ore, liderul PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj prin care arată că acest BPN nu a fost convocat statutar, iar ședința nu va avea loc.

Rareș Bogdan a ținut să precizeze că în cazul în care se generează agitație în partid, discuțiile pot avea loc cu altă ocazie.

”Pentru noi este mai importantă țara și o guvernare cât mai reușită, iar dacă pentru asta trebuie să amânăm discuțiile în partid, asta vom face. Amânăm discuțiile pentru o dată ulterioară”, a precizat Rareș Bogdan.

”Da, este o chestiune de normalitate, noi ne dorim ca liderii PNL să fie informați despre stadiul negocierilor. Pur și simplu, noi suntem oameni responsabili și ne bucurăm că discuțiile pe marginea programului de guvernare merg foarte bine, se mișcă foarte rapid, iar acesta este un lucru foarte bun. S-a discutat și partea politică și este important pentru întreg partidul, cu atât mai mult cu cât a ieșit fum alb la negocierile de ieri, să știm exact în ce etapă ne aflăm și ce va urma din acest punt încolo.

Cu respect pentru Ludovic, dar aici este vorba despre o discuție în partid, avem un partid mare, un partid viu, iar liderii PNL doresc să știe ce anume s-a negociat. Domnul Ludovic Orban are dreptul de a convoca BPN-ul, la fel cum acest drept îl are și Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, dar și o treime din membrii BPN. Sunt organizații mari din Transilvania, din Sudul țării care doresc să știe ce s-a negociat și cum vom merge mai departe. Nu este nimic războinic, nu înțeleg de ce această agitație, aici este vorba doar despre o discuție în cadrul partidului.”, a declarat Rareș Bogdan.

content-image

Rareș Bogdan a ținut să precizeze că în cazul în care se generează agitație în partid, discuțiile pot avea loc cu altă ocazie.

”Pentru noi este mai importantă țara și o guvernare cât mai reușită, iar dacă pentru asta trebuie să amânăm discuțiile în partid, asta vom face. Amânăm discuțiile pentru o dată ulterioară”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Foarte interesante amănunte!