Rareş Bogdan: PNL, condamnat să guverneze în următorii ani. PSD este respins de electorat pentru că iese cu aceleași fețe compromise

Rareş Bogdan: PNL, condamnat să guverneze în următorii ani. PSD este respins de electorat pentru că iese cu aceleași fețe compromise

Europarlamentarul Rareş Bogdan a afirmat, miercuri seară, în direct pe  B1 TV , că PNL va fi condamnat să guverneze pentru următorii patru ani şi jumătate. Cat despre PSD, prim-vicepreşedintele PNL susţine că îi va fi greu să se recredibilizeze după guvernarea Dăncilă, în timp ce USR şi PLUS nu reuşesc "să se adapteze" la realităţile româneşti, atacând Biserica, conservatorismul, tradiţiile şi familia.

"Noi trebuie să ne obişnuim cu ideea că, în următoarele rânduri de alegeri, 10% din cei care votează, vor vota în afara ţării. Acum au votat 9%, la alegerile prezidenţiale, când au candidat Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, în finală. Deci aproximativ 10% din voturi vor veni din afară. Este o cifră uriaşă. Diaspora contează enorm. (...) PNL are o şansă uriaşă datorită a două componente. Unu, constanta Klaus Iohannis şi, doi, faptul că gradul de dezamăgire pe care îl produce PNL, neputând să dea toate măsurile pe care le aşteaptă poporul în timp util, şi din cauza COVID-19, şi din cauză că avem o majoritate constituită din opt forţe politice, nu este atât de mare ca gradul de respingere pe care îl are PSD. Atât timp cât PSD va ieşi în faţă cu Olguţa Vasilescu – eu mi-aş dori să iasă mai mult Codrin – cu Ciolacu, cu Bădălău, cu Paul Stănescu, cu Firea, oameni care şi-au arătat măsura faptelor în guvernarea Dăncilă, PNL rămâne unica alternativă. Pentru că PSD, cu aceste feţe, va respinge în continuare. A trecut prea puţin timp de la guvernarea Dăncilă pentru ca ei să se recredibilizeze", a afirmat Rareş Bogdan.

Pe de altă parte, prim-vicepreşedintele PNL a opinat că a treia forţă politică - alianţa USR-PLUS - nu reuşeşte să se adapteze, este inadaptabilă.

"În momentul în care ataci Biserica, conservatorismul, tradiţiile româneşti, aici mă refer la USR – PLUS... E clar că un partid de inadaptaţi sau cu lideri inadaptaţi, care nu reuşesc să se adapteze realităţilor româneşti, unde contează şi Biserica, şi tradiţiile, şi familia, şi multe alte chestiuni, care nu reuşeşte să depăşească 14%, 15%, USR, cu un PSD nereformat, care reuşeşte să scoată aceleaşi feţe respingătoare, care nu se pot recredibiliza în spaţiul public, PNL, având constanta Klaus Iohannis, care în continuare se bucură de o mare credibilitate, va fi condamnat să guverneze următorii patru ani şi jumătate. E important cu cine va guverna", a declarat Rareş Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...