Rareș Bogdan pune capăt speculațiilor: PNL va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan pune capăt speculațiilor: PNL va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat luni, 9 octombrie, că partidul va avea un candidat la Primăria Municipiului Bucureşti, la alegerile locale din 2024.

„PNL este un partid puternic, care are aleşi locali extrem de prestigioşi de la Suceava, la Constanţa, Deva, Timişoara, Suceava, Neamţ, Maramureş, Bistriţa, Alba. PNL este obligat să aibă candidat la Bucureşti. Pe data de 3 sau 4 noiembrie vom avea o şedinţă a Biroului Permanent Naţional în care foarte probabil vom veni cu un nume pentru PNL Bucureşti, având în vedere că, în momentul acesta, este un interimat şi cel care asigură interimatul, vicepreşedintele nostru regional, şi-a arătat dorinţa de a pasa, având şi multe preocupări la nivel administrativ în Ilfov, doreşte să dea şansa unui lider care să se ocupe strict de organizaţia Bucureşti, să reconstruiască complet filiala şi mai ales să se ocupe pentru strategia din 2024”, a afirmat Rareş Bogdan, întrebat dacă PNL îl va susţine pe Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

„Răspunsul este extrem de simplu - PNL va avea un candidat la Primăria Bucureşti. Avem cercetare sociologică atât în unele sectoare, cât şi pe Capitală care se desfăşoară chiar în aceste momente”, a completat Bogdan, la finalul şedinţelor BEX şi BPN ale partidului.

Duminică, Nicuşor Dan a confirmat că va candida ca independent la alegerile viitoare pentru Bucureşti, cu susţinerea partidelor care îşi doresc acest lucru.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?