Rareș Bogdan reacționează dur după ce PNL a înfiat un pesedist la Buzău

Rareș Bogdan reacționează dur după ce PNL a înfiat un pesedist la Buzău

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a transmis, vineri, că transferul lui Viorel Ștefu de la PRO România la PNL este o greșeală și că acesta ar fi trebuit să măcar să treacă ”printr-o perioadă de penitență” de cel puțin 5 ani, în care să demonstreze că e membru activ și dedicat al partidului.

Rareș Bogdan a declarat că nu crede că Ludovic Orban știe cine este Viorel Ștefu și a făcut apel la Organizația PNL Buzău să renunțe la transferul făcut sau cel puțin să nu îl păstreze în funcția de secretar general al filialei județene.

”Este o greșeală transferul lui Ștefu. Cred că Ludovic Orban nu știe cine e Ștefu. Oamenii lui Dragnea și Carmen Dan nu au ce căuta în PNL. Să meargă în campanie, să împartă pliante, să aibă o perioadă minimă de penitență de 5 ani și după aceea mai vorbim”, a transmis Rareș Bogdan.

Context

Viorel Ștefu este noul secretar general al Organizației Județene PNL Buzău, funcție în care a ajuns direct din PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta, informează  opiniabuzau.ro .

Ștefu a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne condus de Carmen Dan și a fost demis din funcție de fostul premier Sorin Grindeanu în urma scandalului legat de sms-ul primit de la un ofițer SRI în 1 februarie.

Carmen Dan a anunțat că Ștefu a primit un sms de la un ofițer SRI prin care era avertizat că există posibilitatea ca protestele din Piața Victoriei, împotriva OUG13, să escaladeze în violențe.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...