Rareș Bogdan reacționează dur după ce PNL a înfiat un pesedist la Buzău

Rareș Bogdan reacționează dur după ce PNL a înfiat un pesedist la Buzău

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a transmis, vineri, că transferul lui Viorel Ștefu de la PRO România la PNL este o greșeală și că acesta ar fi trebuit să măcar să treacă ”printr-o perioadă de penitență” de cel puțin 5 ani, în care să demonstreze că e membru activ și dedicat al partidului.

Rareș Bogdan a declarat că nu crede că Ludovic Orban știe cine este Viorel Ștefu și a făcut apel la Organizația PNL Buzău să renunțe la transferul făcut sau cel puțin să nu îl păstreze în funcția de secretar general al filialei județene.

”Este o greșeală transferul lui Ștefu. Cred că Ludovic Orban nu știe cine e Ștefu. Oamenii lui Dragnea și Carmen Dan nu au ce căuta în PNL. Să meargă în campanie, să împartă pliante, să aibă o perioadă minimă de penitență de 5 ani și după aceea mai vorbim”, a transmis Rareș Bogdan.

Context

Viorel Ștefu este noul secretar general al Organizației Județene PNL Buzău, funcție în care a ajuns direct din PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta, informează  opiniabuzau.ro .

Ștefu a fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne condus de Carmen Dan și a fost demis din funcție de fostul premier Sorin Grindeanu în urma scandalului legat de sms-ul primit de la un ofițer SRI în 1 februarie.

Carmen Dan a anunțat că Ștefu a primit un sms de la un ofițer SRI prin care era avertizat că există posibilitatea ca protestele din Piața Victoriei, împotriva OUG13, să escaladeze în violențe.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina