Rareş Bogdan: Salut decizia preşedintelui Iohannis de eliberare din funcţie a lui Augustin Lazăr

Rareş Bogdan: Salut decizia preşedintelui Iohannis de eliberare din funcţie a lui Augustin Lazăr

Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat vineri, la Slatina, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis, care a semnat vineri decizia de eliberare din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr.

"Vreau să salut cu toată deschiderea şi din tot sufletul decizia preşedintelui României de astăzi, (...) - eu am o chestiune subiectivă legată de bunicii mei - şi să salut din tot sufletul decizia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr. A luat o decizie extrem de înţeleaptă şi cred că faptul că de la 27 aprilie mandatul domnului Lazăr se va încheia şi acesta va ieşi la pensie e o decizie pe care preşedintele a luat-o după cântărirea tuturor informaţiilor şi cu raţiune şi cu echilibrul care îl caracterizează", a declarat Rareş Bogdan.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr , procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a informat Administraţia Prezidenţială. Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...