Rareș Bogdan: Suntem pe val, dar nu vom privi cu aroganță. Aș vrea să guvernăm alături de USR-PLUS și, eventual, PMP. Dar nimeni altcineva

Rareș Bogdan: Suntem pe val, dar nu vom privi cu aroganță. Aș vrea să guvernăm alături de USR-PLUS și, eventual, PMP. Dar nimeni altcineva

Rareș Bogdan: Suntem pe val, dar nu vom privi cu aroganță. Aș vrea să guvernăm alături de USR-PLUS și, eventual, PMP. Dar nimeni altcineva.
 
Rareș Bogdan a transmis, luni dimineață, imediat după miezul nopții, câteva mesaje către liderii politici pentru o ”colaborare majoră” care nu se va putea împiedica de ”mici neînțelegeri”.

Prim-vicepreședintele PNL a declarat că deșii liberalii ”sunt pe val” aceștia ”nu se vor uita de sus” către ceilalți potențiali parteneri politici: ”Da, suntem pe val, dar nu vom privi de sus acum, nu vom privi cu aroganță, ci vom fi deschiși dialogului și colaborării cu partenerii noștri”, a declarat Rareș Bogdan care a precizat că și-ar dori o guvernare dar cu alianța USR-PLUS și PMP: ”Aș vrea să guvernăm alături de USR-PLUS și, eventual, PMP. Dar nimeni altcineva”, a mai spus Rareș Bogdan.

Europarlamentarul liberal le-a mulțumit nominal lui Dan Barna și Dacian Cioloș pentru susținerea din turul doi pe care au acordat-o președintelui Iohannis și a precizat că deși au fost zone unde ”oamenii (simpatizanții USR-PLUS) nu au înțeles acest lucru, pentru că au fost, acestea sunt mici incidente care nu ne vor împiedica să avem o colaborare majoră”, a declarat Rareș Bogdan, luni dimineață, la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?