Rareș Bogdan: Una din marile noastre păcăleli a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins/Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul de ieri îl va coborî

Rareș Bogdan: Una din marile noastre păcăleli a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins/Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul de ieri îl va coborî

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți seară, la B1TV, că PNL s-a păcălit atunci când a crezut, din start, că Robert Negoiță nu poate fi învins la Primăria sectorului 3:

”Una din marile noastre păcăleli din campania asta a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins. Negoiță are 34-38% în sondaje. Dacă mergeam cu candidat unic, îl spulberam”, a declarat Rareș Bogdan.

El a mai transmis că nu crede că scandalul în care este implicat Nicușor Dan de două zile îl va coborî în opțiunile electoratului. Bogdan a a mai spus că Dan a depășit-o pe Gabriela Firea în sondaje și are un avans de 6%:

”Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea, nu cred că scandalul de ieri și azi îl va coborî pe Nicușor Dan. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, sigur că va conta mobilizarea, prezența la vot, dar Nicușor Dan va câștiga alegerile”, a mai spus Rareș Bogdan, marți seară, la B1TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

3 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…

4 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

5 Categoria „valori” / 181 de ani de închisoare, în Spania, pentru doi interlopi care în România ar fi luat, prob…