Rareș Bogdan: Una din marile noastre păcăleli a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins/Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul de ieri îl va coborî

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți seară, la B1TV, că PNL s-a păcălit atunci când a crezut, din start, că Robert Negoiță nu poate fi învins la Primăria sectorului 3:

”Una din marile noastre păcăleli din campania asta a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins. Negoiță are 34-38% în sondaje. Dacă mergeam cu candidat unic, îl spulberam”, a declarat Rareș Bogdan.

El a mai transmis că nu crede că scandalul în care este implicat Nicușor Dan de două zile îl va coborî în opțiunile electoratului. Bogdan a a mai spus că Dan a depășit-o pe Gabriela Firea în sondaje și are un avans de 6%:

”Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea, nu cred că scandalul de ieri și azi îl va coborî pe Nicușor Dan. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, sigur că va conta mobilizarea, prezența la vot, dar Nicușor Dan va câștiga alegerile”, a mai spus Rareș Bogdan, marți seară, la B1TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…