Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Bianca Drăgușanu a spus, la un moment dat, că menajera lui Alex Bodi a ajutat-o să evadeze din casa afaceristului. Blondina și afaceristul au avut o relație și o căsnicie presărată cu scandaluri. Multe acuzații au curs, atât în timpul relației, dar și după ce au divorțat.

Bianca a făcut recent publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația Biancăi Drăgușanu cu fostul ei soț. Însă, vedeta nu se oprește aici și oferă mai multe detalii despre trecutul ei. Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă, moment în care a început calvarul.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție', a declarat Bianca Drăgușanu.

Acum, angajata lui Alex Bodi spune că nimic din tot ce a declarat vedeta nu este adevărat și că afaceristul nu a bătut-o niciodată de față cu ea.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare', a declarat menajera lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu a fost ținută cu forța în casa lui Alex Bodi

Relația lor a fost una presărată cu probleme. Mulți s-au întrebat de ce Bianca Drăgușanu s-a tot împăcat cu Alex Bodi, dacă se știa deja că au probleme în mariaj, din cauza violenței. Vedeta susține că afaceristul este cel care s-a ținut după ea, dorindu-și să rămână împreună în continuare.

„În trei ani de zile, eu m-am despărțit de 14 ori de bărbatul ăsta! Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine. Eu nu i-am spus niciodată Întoarce-te la mine sau vreau să trăiesc în continuare cu tine', a mai declarat Bianca Drăgușanu, într-un interviu la TV, conform sursei citate anterior.

Bianca a mai făcut o declarație și despre filmulețul șocant, în care apare leșinată și întinsă pe jos. Ea îl acuză pe Alex Bodi că a tot strâns dovezi pentru ca apoi să o poată denigra public.

„Eram leșinată chiar. Da, m-a filmat și i-a dat ei. I-a spus că am vrut să mă sinucid pentru el, iar ea mi-a dat mie. Omul lucrează profi’, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu în direct la o emisiune de televiziune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990