Răsturnare de situație în cazul tânărului care și-a dat foc în Vâlcea

Răsturnare de situație în cazul tânărului care și-a dat foc în Vâlcea

Cazul tânărului de 19 ani care și-a dat foc marți dimineață, în plină stradă, sub ochii trecătorilor, a născut un val de dezinformări în mediul online. S-a scris că Alex ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele și că acesta ar fi fost motivul pentru care a recurs la gestul necugetat. Surse Digi24 infirmă, însă, zvonul. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a afla ce a stat în spatele acestei tragice decizii.

Marți dimineață, ora 08:52, într-o zonă aglomerată din Râmnicu Vâlcea. Un tânăr de 19 ani decide să-și încheie socotelile cu viața. Ar fi cumpărat 1,5 litri de combustibil de la o benzinărie din apropiere, scria la scurt timp Gazeta Vâlceană , și a decis să-și dea foc, pe un trotuar, sub privirile trecătorilor.

Un martor a sunat la 112, însă pompierii nu l-au mai putut salva pe tânărul ars de viu. Tragedia a avut loc în fața unei săli de jocuri de noroc, iar asta a făcut ca, la scurt timp, presa să titreze: un tânăr de 19 ani și-a dat foc, după ce a pierdut 3.000 de lei la păcănele. Mai mult, profitând de tragedia din Vâlcea, unii dintre politicieni au demarat o amplă campanie pe rețelele sociale, prin care cer interzicerea sălilor de jocuri de noroc în apropierea școlilor. Și asta deoarece locul în care tânărul și-a dat foc este situat în apropierea Liceului Economic, unde, întâmplător sau nu, învățase băiatul în trecut.

În tot acest timp, sfâșiată de tragica veste, familia lui Alex căuta răspunsuri. Contactată de jurnaliștii Digi24, sora tânărului a exclus din start ipoteza că tânărul ar fi jucat și pierdut bani la păcănele. Nu are, însă, nici cea mai mică idee legată de motivul care a stat în spatele deciziei de a-și lua viața. Spune că tânărul nu părea supărat și că, și ei, și poliția, încearcă să descopere ce l-a determinat să facă asta. Nici varianta că mama lor ar fi plecată din țară nu se confirmă.

Potrivit surselor Digi24, nici anchetatorii nu au luat vreo clipă în calcul ipoteza ca băiatul să fi jucat și pierdut bani la păcănele.

"Ancheta este în desfășurare. În continuare se verifică imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a se stabili cauzele și împrejurările care l-au determinat pe tânărul de 19 ani să recurgă la acest gest", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria