Răsturnare de situație în scandalul interlopilor!/„Este un sifon, un drogangiu!”/„Faraonu de la Madrid” îl face muci pe Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”

Răsturnare de situație în scandalul interlopilor!/„Este un sifon, un drogangiu!”/„Faraonu de la Madrid” îl face muci pe Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”

Răsturnare de situație în scandalul interlopilor! „Este un sifon, un drogangiu!”/„Faraonu de la Madrid” îl face muci pe Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”.

Bogdan Iordache, „Faraonu de la Madrid”, dezminte categoric minciunile proferate în spațiul public de Mircea Ursu, alias „Bodyguardul lui Dumnezeu”.

„El este acel care dispera după mine, să apară cu mine în poze live-uri etc... De ziua lui a mințit un ziar că la ziua lui ar fi venit Dani Mocanu sau că ar fi venit multă lume, mașini de lux etc. Total fals, nu e adevărat”, a declarat Bogdan Iordache, „Faraonu de la Madrid”, pentru Comisarul.ro.

„La ziua lui au asistat 10 persoane, pot spune că tot Bucureștiul fuge de el!! Este un mincinos, nu are prieteni, toți fug de el, e prăduitor sifon.. am plecat de la ziua lui pentru că a început să se certe cu soția lui chiar de ziua lui.”, a mai declarat Faraonu.

„E un drogangiu, e sifon la Poliție, prăduitor”, a mai spus Bogdan Iordache.

Dovada că Ursu l-a rugat pe Iordache să vină la ziua lui

Conform Spynews.ro , până mai ieri, Ursu și Iordache se iubeau ca frații, se pozau la mall și își trimeteau bezele, pe internet.

Zilele trecute, însă, Mircea Ursu a anunțat că s-a rupt lanțul de iubire și că nu mai este prieten la cataramă cu „Faraonul de la Madrid”, făcându-l K.O. în fața fanilor.

Într-o postare publicată pe un site de socializare, Ursu a avertizat că îl va umili în ultimul hal pe Iordache, dacă va pune mâna pe el. Totodată, Ursu a susținut că Iordache s-ar fi folosit de numele lui, pentru a deschide mai multe uși și pentru a-și consolida statutul în lumea interlopă.

În urmă cu doi ani, Ursu a fost în conflict și cu Mircea Băluș, zis Nebunu, fratele lui Vali Nebunu (foto jos). Liderul grupării Sportivilor a mers, însoțit de câteva zeci de indivizi, pregătiți pentru scandal, într-un complex comercial Capitală.
Potrivit unor surse judiciare, Nebunu voia să-i dea o lecție lui Ursu, după ce între cei doi ar fi avut loc mai multe discuții contradictorii, în timpul cărora s-ar fi amenințat și jignit reciproc.
Pentru a-i arăta lui Ursu că are spirit de mafiot, Mircea Nebunu (foto jos) l-ar fi anunțat pe acesta, din timp, că va veni după el cu 80 de oameni, din punctul său de vedere suficienți pentru pedepsirea unui singur om.
Mai mult, liderul grupării Sportivilor nu s-a ferit în niciun fel și a postat acțiunea, pas cu pas, pe un site de socializare, astfel că la fața locului au fost prezenți și polițiști, care au supravegheat zona, în așa fel încât să poată interveni la timp, înainte ca mall-ul să se transforme într-un câmp de luptă. Nu a fost cazul, pentru că bărbatul căutat nu era acolo, motiv pentru Mircea Nebunu a fost nevoit să se așeze la o masă, însoțit de o parte din oamenii săi și să facă un live, pe Internet, în care își invită, ironic, rivalul la “o cafea”. În urma acestui incident, Mircea Ursu l-a provocat pe Nebunu la o bătaie bărbătească, într-o sală de sport, în așa fel încât autoritățile să nu poată invoca tulburarea liniștii publice, însă întâlnirea n-a mai avut loc, mai scrie Spynews.ro .


Dovada că Ursu l-a rugat pe Iordache să vină la ziua lui


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”