Răsturnare de situație la „Survivor România“. Cine e următorul concurent care va părăsi competiția

Răsturnare de situație la „Survivor România“. Cine e următorul concurent care va părăsi competiția

În fiecare săptămână lucrurile se schimbă la 180 de grade: un concurent „imun“ săptămâna trecută riscă acum să fie eliminat.

Doi concurenți din tribul Taino au fost nominalizați pentru eliminare FOTO Pro TV

Concurenții au intrat în cea mai dură etapă a show-ului, iar în ediția de aseară s-au întors pe traseu pentru un nou joc de Imunitate. Dacă săptămâna trecută Robert Moscalu câștiga colanul de Imunitatea și îl propunea pentru eliminare pe fostul său coleg din tribul Războinicilor, Andrei Krișan, acuzându-l de trădare, acum rolurile s-au inversat.

Krișan a câștigat jocul de Imunitate în ediția de aseară și, cum era de așteptat, i-a întors „serviciul“ lui Robert. „Eu de la început am ceva cu el, nu de la Unificare. Acum el crede că e puternic, dar pentru mine e inexistent în acest concurs“, declara luni Robert Moscalu.

Sunt pregătit. Dacă săptămâna trecută eram nominalizat, săptămâna asta sint că sunt încă o țintă, așa că o să dau totul ca să am acel colan, a spus Andrei Krișan înainte de joc“, iar determinarea l-a ajutat să câștige jocul.

În Consiliul de ieri, nominalizarea de grup a fost Ștefania, iar cea individuală Robert Moscalu. Dintre ei, publicul va alege cine va părăsi competiția. „Mă așteptam, oarecum. N-aș vrea să irosesc acest moment cu discuții contradictorii, nu coincid perspectivele noastre. Dar eu simt că parcursul meu nu se termină aici“, a spus Robert după nominalizare.

Andreea Moromete găsit simbolul de Imunitate ascunsă, prin care se poate salva pe ea sau pe un coleg de trib de la nominalizarea pentru eliminare, într-unul dintre Consiliile următoare, înainte ca numărul concurenților să se reducă la cinci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”