Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu, numit consilier de stat la Cancelaria premierului

Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu, numit consilier de stat la Cancelaria premierului

Premierul Dacian Cioloș a semnat vineri decizia de numire a lui Raul-Florian-Petrișor Pătrașcu în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Tot vineri, șeful Executivului a semnat decizia privind "aplicarea mobilității pentru Dănuț-Cristian Popa din funcția publică de secretar general adjunct al Ministerului Tineretului și Sportului în funcția publică de secretar general adjunct al Ministerului Sănătății". Potrivit documentului, decizia privind trecerea lui Dănuț-Cristian Popa de la MTS la MS a fost făcută "având în vedere solicitarea Ministerului Sănătății".

Cele două decizii ale premierului au fost publicate vineri în Monitorul Oficial.

Miercuri, premierul Dacian Cioloș l-a revocat din funcție pe Ion Moraru, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Ion Moraru a fost secretar general al Guvernului în perioada în care Executivul a fost condus de Victor Ponta. Moraru a fost înlocuit în funcția de șef al SGG în noiembrie anul trecut de Sorin Sergiu Chelmu, dar rămăsese consilier de stat la Cancelaria premierului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…