Război subteran în PNL, Camarila în corzi? Politruca lui Orban a pierdut la vot funcția pe care se lăuda că a obținut-o prin „tragere la sorți”!!!

Război subteran în PNL, Camarila în corzi? Politruca lui Orban a pierdut la vot funcția pe care se lăuda că a obținut-o prin „tragere la sorți”!!!

Răsturnare de situație în PNL: în aceeași zi în care a declarat pentru Edupedu.ro că postul de secretar de stat în Ministerul Educație pe fonduri europene a fost stabilit de liberali pur și simplu prin tragere la sorți și i-a picat filialei Sector 3, care o susține pe această funcție, Violeta Vijulie a pierdut la vot poziția de propunere pe funcție în favoarea Mariei Manea. Potrivit surselor Edupedu.ro, miercuri seară PNL Sector 3 a decis în cadrul unei ședințe să stabilească prin vot care este persoana pe care o susține pe postul de secretar de stat la Ministerul Educației, pe fonduri europene. La vot, câștigătoare a ieșit Maria Manea, actual inspector școlar adjunct la București, care este acum propunerea filialei pentru premierul Florin Cîțu, conform acelorași surse. 

Potrivit surselor Edupedu.ro, Maria Manea a obținut miercuri seară 18 voturi pentru a fi propunerea filialei Sector 3 a PNL pentru funcția de secretar de stat în Educație, în timp ce Violeta Vijulie a obținut 14 voturi.

Decizia finală aparține premierului Florin Cîțu, care numește secretarii de stat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”