RĂZBOIUL continuă în PSD! Firea l-a scos pe Pandele la atac! Scrisoare către primari și amenințări pentru Dragnea și Tudose!

RĂZBOIUL continuă în PSD! Firea l-a scos pe Pandele la atac! Scrisoare către primari și amenințări pentru Dragnea și Tudose!

Războiul continuă în PSD! Firea l-a scos pe Pandele la atac! Scrisoare către primari și amenințări pentru Dragnea și Tudose! Florentin Pandele, primarul Voluntarului si sotul Gabrielei Firea, a lansat un apel catre toti primarii din Romania, carora le cere sa foloseasca "toate parghiile legale" pentru a convinge parlamentarii sa nu sustina proiectul de buget pe 2018, amenintand ca, in caz contrar, ar putea sa iasa la proteste in Piata Victoriei. Soţul Gabrielei Firea, primarul PSD al Capitalei, afirmă că oraşul pe care îl conduce va pierde nu mai puţin de 8 milioane de euro din bugetul de 40 de milioane, din cauza "revoluţiei fiscale" a Guvernului Tudose. De amintit că miercuri Firea s-a întâlnit pe această temă cu Tudose la Guvern. Dar și cu Dragnea, la Parlament. Acum l-a scos pe Pandele să muște!

Pandele anunţă că, dacă lucrurile nu se vor rezolva în acest fel, va protesta în Piaţa Victoriei, gest la care îi îndeamnă şi pe alţi primari. Notă: dobitocul folosește cuvântul „vitreji” în loc de corectul „vitregi”...

Apelul lansat de Florentin Pandele către primari. Vă prezentăm documentul integral:

"Apel către primarii din România,

În preajma alegerilor parlamentare, candidaţii tuturor formaţiunilor politice vin şi ne conving că vor lupta pentru alegătorii lor!

Parlamentarii pleacă şi se întorc peste 4 ani aplicând aceeaşi strategie.

Astăzi guvernul a întocmit proiectul de buget pentru anul 2018, buget care ne va vitreji de foarte multe fonduri.

De exemplu, în anul 2017, după calculele aproximative ale speciliştilor din Primăria oraşului Voluntari, bugetul anului următor va pierde cc. 8 milioane de euro din cele aproximativ 40 de milioane de euro (bugetul total estimat al U.A.T.-ului pe anul în curs).

Aceeaşi formulă este valabilă pentru toate unităţile administrativ-teritoriale din România, indiferent de rang.

În consecinţă, fac apel la dumneavostră ca împreună, indiferent de formaţiunea politică din care faceţi parte, inclusiv primarii independenţi, să uzităm de toate pârghiile legale pentru a ne convinge parlamentarii care ne reprezintă (care ar trebui să ne reprezinte) să ne susţină în acest demers.

Domnul Dragnea ne spune să ne uităm pe anexele bugetului (anexe pe care le-au văzut doar ei!...), acolo probabil, după votul plenului, vom vedea cât pierde fiecare U.A.T..

În caz contrar îmi rezev dreptul de a protesta în piaţa "protestelor" nu pentru mine, ci pentru cetăţenii pe care, vremelnic, îi reprezint.

Nu mă alătur protestatarilor #rezist, respect Constituţia şi ordinea de drept în România, îmi iubesc patria şi pământul strămoşesc şi nu sunt manevreat de nimeni din interiorul sau din exteriorul ţării.

Am depus jurământ militar ca ofiţer să apăr România!

P.S.:

Primul-ministru al României, în urmă cu câteva zile, a încurajat manifestaţiile care se desfăşoară în faţa Guvernului.

Dacă instituţiile abilitate ale statului nu au luat măsuri împotriva celor care îşi exprimă opiniile în acest spaţiu, nu văd de ce eu, voi, noi toţi care reprezentăm cetăţenii în administraţia publică locală nu am putea manifesta pentru apărarea drepturilor acestora!

Nu trebuie să ne facem probleme pentru siguranţa noastră, Jandarmeria este promptă, are şefi de obiectiv vigilenţi şi intervine rapid (până să ne luăm boxul în faţă)."

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, Florentin Pandele a declarat ca nu vrea sa faca "niciun scandal", dar i se pare "ciudat ca primarii din Romania nu fac nimic" in aceasta privinta.

Chestionat daca este posibil sa mearga sa protesteze in Piata Victoriei impreuna cu sotia sa, Gabriela Firea, Pandele a raspuns: "Nu, cred ca unul dintre noi trebuie sa ramana acasa sa aiba grija de cei doi copii mici. Probabil voi merge eu, dar nu cu #rezist".

Intrebat daca, in cazul in care protestul sau nu rezolva nimic, va cere demisia Guvernului Tudose, Florentin Pandele a declarat: "Sunt prea mic si prea de neluat in seama ca sa cer schimbarea guvernului".




Citește și:

populare
astăzi

1 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”