Răzbunarea unui cuplu pe o gazdă Airbnb: a lăsat robinetele deschise, lumina aprinsă și gazul pornit 25 de zile

Răzbunarea unui cuplu pe o gazdă Airbnb: a lăsat robinetele deschise, lumina aprinsă și gazul pornit 25 de zile

Un proprietar Airbnb s-a trezit cu o factură de 1.570 de dolari, după ce un cuplu s-a răzbunat pe el, pe motiv că nu a putut să își anuleze rezervarea, potrivit The Independent .

Gaze pornite. FOTO Shutterstock

Cei doi au călătorit din China în Coreea de Sud, pentru o excursie de 25 de zile și și-au făcut o rezervare la o vilă din Seul.

Nemulțumirile celor doi au apărut după ce au descoperit că, deși vila se află în Seul, aceasta este situată într-o suburbie exterioară a capitalei, nu în centrul orașului, cum au crezut.

La momentul constatării, plătiseră integral pentru sejurul lor de trei săptămâni și jumătate, așa că au decis să-și facă singuri dreptate.

Ajunși în Seul nu au rămas la vilă, ci au călătorit prin Coreea de Sud și s-au întors la casa de vacanță de doar de cinci ori în 25 de zile, fără să stea mai mult de cinci minute de fiecare dată.

Au contactat gazda și au întrebat-o dacă există camere de supraveghere în proprietate. După ce aceasta a confirmat că nu sunt, au intrat și au pornit cât mai multe robinete, lumini și aparate electrice.

Pentru a pedepsi gazda, le-au lăsat pornite în toată această perioadă de 25 de zile, ceea ce a dus la acumularea unui consum uriaș de utilități și a unor facturi imense.

Cum a descoperit proprietarul ce au făcut turiștii

Gazda și-a dat seama că e o problemă abia după ce cei doi au plecat, iar compania de gaze l-a contactat în legătură cu o creștere semnificativă a consumului, temându-se că ar putea exista o scurgere.

Când gazda s-a dus la vilă, a găsit-o goală, cu ferestrele deschise și gazul pornit. S-a ales cu o factură de 116 dolari pentru apă și electricitate, o factură de 730 de dolari pentru gaz și 728 de dolari pentru „cheltuieli diverse”.

Pe perioada închirierii către cei doi s-au consumat mai mult de 120.000 de litri de apă.

Potrivit unui reportaj SBS, serviciile pentru clienți Airbnb au declarat că „nu pot face o excepție și nu pot ajuta cu despăgubiri”.

Gazda a fost sfătuită să rezolve disputa direct cu cuplul - dar cei doi părăsiseră deja țara, potrivit The Independent .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina