Răzvan Teohari Vulcănescu, împuternicit de premier să conducă CNAS (surse)

Răzvan Teohari Vulcănescu, împuternicit de premier să conducă CNAS (surse)

Premierul Mihai Tudose l-a împuternicit, vineri, pe Răzvan Teohari Vulcănescu, la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

 

Vulcănescu este vicepreședinte al CNAS.

Potrivit surselor citate, decizia a fost luată după ce prim-ministrul Tudose l-a demis din funcție pe p reședintele CNAS, Marian Burcea, reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care se investighează decontări ilegale ale CASMB .

Anchetatorii au decis reținerea lui Marian Burcea, cercetat pentru constituire a unui grup infracțional organizat și folosirea influenței, în exercițiul funcției de conducere din cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obținerii de foloase necuvenite.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”