Reacția avocatului după ce Mario Iorgulescu a sfidat justiția română

Reacția avocatului după ce Mario Iorgulescu a sfidat justiția română

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii profesioniste de fotbal, condamnat în primă instantă la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, se relaxează în Italia. Cel puțin asta se înțelege după ce a postat o fotografie pe reţelele de socializare prin care se laudă cu ”viața minunată”. Florin Durgheu, avocatul acestuia, susţine însă că tânărul a avut o criză şi că nu are discernământ.

Mario Iorgulescu nu va fi extrădat în România. Foto Instagram

Relaxare, viaţă minunată, justiţie şi mafia. Sunt doar câteva dintre descrierile făcute de Mario Iorgulescu la poza pe care a postat-o pe contul lui de instagram. Absent din spaţiul public de o lungă perioadă de timp, fiul lui Gino Iorgulescu a ţinut să arate că duce o viaţă bună în peninsulă.

În mesajul fotografiei, ţine să precizeze că totul este bine, însă mai târziu, descrierea pozei a fost înlocuită cu mesaje despre credinţă şi Dumnezeu.

Apărat de avocat

Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu, spune că acestea sunt manifestările bolii: ”Din nefericire pentru el şi pentru familia lui, este evident că este o persoană bolnavă, motiv pentru care, reacţiile pe care le-a avut ieri seară, dimineaţă le-a regretat. Din momentul în care a fost transferat în Italia, mereu este în clinici de psihiatrie”, a declarat acesta pentru Observator.

Mario Iorgulescu se află în Italia, la o clinică de recuperare , unde a fost transferat imediat după accident, în 2019, pentru tratament. Nu s-a mai întors în România pentru că mai multe instanţe au refuzat extrădarea acestuia. Iorgulescu mai este condamnat într-un alt dosar pentru complice la sechestrare.

Mario Iorgulescu a omorât un om după ce a condus beat și drogat. Foto Facebook

Mario Iorgulescu a omorât un om după ce a condus beat și drogat. Foto Facebook

Deşi avocaţii au adus acte prin care dovedesc faptul că Mario nu are discernământ din cauza unor probleme din copilărie, instanţa a decis contrariul, schimbând chiar şi încadrarea de la ucidere din culpă la omor și condamnându-l la 15 ani și 8 luni de închisoare.

În 2019, după o ceartă cu iubita, Mario Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia tatăl a doi copii a murit. A condus beat şi drogat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…