Reacția lui Cornel Dinu când a văzut că Borcea are în bibliotecă teancuri de bani pe post de cărți

Reacția lui Cornel Dinu când a văzut că Borcea are în bibliotecă teancuri de bani pe post de cărți

Cristi Borcea, fost conducător la Dinamo, a povestit pentru Fanatik două episoade, în care Cornel Dinu și Cornel Țălnar au văzut că ținea în bibliotecă teancuri de bani în loc de cărți.

Cristi Borcea s-a retras de mai mulți ani de la Dinamo . Foto Arhivă Adevărul

„Eu eram cu Țălnar toată ziua și am mai fost la câteva mese când era președinte la FC Național. În ’94 m-am dus să mă fac arbitru. Țălnar i-a zis asta lui nea Cornel. M-a văzut el cu Dinamo și a zis așa: ‘Nu are cum. Ăsta face ravagii’. Eu, fiind un băiat de bani gata , nu aveam ce să fac cu banii.

Țălnar a venit odată la mine în ’91. În loc de bibliotecă aveam bani. Când a deschis și a văzut că în bibliotecă e plin de bani, a fugit din casă. În loc de cărți era plin de bani. A fugit din casă, a crezut că am spart banca. Erau teancuri de 100 de lei”, a povestit Cristi Borcea.

Cornel Dinu l-a luat la înjurături

Fostul conducător al lui Dinamo și-a continuat istorisirea amuzantă: ”Așa i-am făcut și lui nea Cornel în ’98. M-am mutat în Pantelimon. El a venit cu un tablou cadou. Se așază, își aprinde trabucul și zice: ‘Unde e biblioteca’? I-am arătat: ‘Uite nea Cornel, aici e biblioteca’. Nu aveam nicio carte, îți dai seama. M-a luat la înjurături.

Când am venit la Dinamo, văzându-mă așa de nebun și având și bani, m-au pus director de marketing, în ianuarie ’95. În prima ședință au zis: ‘Facem o societate, dăm, luăm taxele’. Și până la urmă am făcut. Am ajutat financiar și, ușor, ușor…”, a povestit Cristi Borcea pentru Fanatik .

Cei doi au avut o relație apropiată, iar fostul finanțator e mâhnit că Dinu trece acum prin momente delicate. „Stăteam lângă nea Cornel, din 1995 până în 2000, cred, minim 15-16 ore pe zi. Îl lăsam acasă și îl luam. Acum asta e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant, dar nu socializează.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...