Reacția lui Cornel Dinu când a văzut că Borcea are în bibliotecă teancuri de bani pe post de cărți

Reacția lui Cornel Dinu când a văzut că Borcea are în bibliotecă teancuri de bani pe post de cărți

Cristi Borcea, fost conducător la Dinamo, a povestit pentru Fanatik două episoade, în care Cornel Dinu și Cornel Țălnar au văzut că ținea în bibliotecă teancuri de bani în loc de cărți.

Cristi Borcea s-a retras de mai mulți ani de la Dinamo . Foto Arhivă Adevărul

„Eu eram cu Țălnar toată ziua și am mai fost la câteva mese când era președinte la FC Național. În ’94 m-am dus să mă fac arbitru. Țălnar i-a zis asta lui nea Cornel. M-a văzut el cu Dinamo și a zis așa: ‘Nu are cum. Ăsta face ravagii’. Eu, fiind un băiat de bani gata , nu aveam ce să fac cu banii.

Țălnar a venit odată la mine în ’91. În loc de bibliotecă aveam bani. Când a deschis și a văzut că în bibliotecă e plin de bani, a fugit din casă. În loc de cărți era plin de bani. A fugit din casă, a crezut că am spart banca. Erau teancuri de 100 de lei”, a povestit Cristi Borcea.

Cornel Dinu l-a luat la înjurături

Fostul conducător al lui Dinamo și-a continuat istorisirea amuzantă: ”Așa i-am făcut și lui nea Cornel în ’98. M-am mutat în Pantelimon. El a venit cu un tablou cadou. Se așază, își aprinde trabucul și zice: ‘Unde e biblioteca’? I-am arătat: ‘Uite nea Cornel, aici e biblioteca’. Nu aveam nicio carte, îți dai seama. M-a luat la înjurături.

Când am venit la Dinamo, văzându-mă așa de nebun și având și bani, m-au pus director de marketing, în ianuarie ’95. În prima ședință au zis: ‘Facem o societate, dăm, luăm taxele’. Și până la urmă am făcut. Am ajutat financiar și, ușor, ușor…”, a povestit Cristi Borcea pentru Fanatik .

Cei doi au avut o relație apropiată, iar fostul finanțator e mâhnit că Dinu trece acum prin momente delicate. „Stăteam lângă nea Cornel, din 1995 până în 2000, cred, minim 15-16 ore pe zi. Îl lăsam acasă și îl luam. Acum asta e cea mai mare durere a mea. Nu știu ce să fac. Vorbesc cu el, dar nu iese din casă. Vreau și eu să mai mergem la un restaurant, dar nu socializează.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă