Reacţia lui David Popovici, când ministrul Sportului a vrut să bată palma cu el

Reacţia lui David Popovici, când ministrul Sportului a vrut să bată palma cu el

În timpul înmânării premiului, ministrul a vrut să bată palma cu David Popovici. A fost un moment în care David a avut o reacţie simpatică, deoarece nu putea să răspundă gestului ministrului decât dacă renunţa la cec sau la trofeu.

Cei doi au fost destul de emoţionaţi şi s-au fâstâcit puţin, dar au reuşit până la urmă să dea mâna după ce au pozat împreună cu premiul oferit de Ministrul Sportului.

Novak a fost foarte emoţionat, iar în timpul discrsului l-a uitat în totalitate pe Robert Glinţă. Nu i-a menţionat numele nici în discurs, dar nici în momentul în care i-a mulţumit lui David. După discurs i-a oferit un trofeu şi flori, moment în care cei doi au schimbat câteva vorbe.

David Popovici a scris istorie la Campionatul Mondial de nataţie, desfăşurat la Budapesta, acolo unde a reuşit să devină dublu campion mondial la 100 şi 200 de metri. Este pentru a doua oară în istoria Mondialelor de nataţie când un sportiv reuşeşte dubla, prima oară fiind chiar la ediţia inaugurală din 1973.

Robert Glinţă a ajuns în două finale şi a ocupat locul al 5-lea la proba de 50 de metri şi locul al 8-lea la proba de 100 de metri spate.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!