Reacția lui Lucian Bute după ce a murit omul de afaceri Tinel Timu: A fost asasinat sub privirile soției

Reacția lui Lucian Bute după ce a murit omul de afaceri Tinel Timu: A fost asasinat sub privirile soției

Omul de afaceri de origine română Tinel Timu a fost ucis în Canada. Poliția din Quebec cere ajutorul populației pentru a da de urma asasinului. Lucian Bute a fost unul dintre apropiații lui și a povestit că este în stare de șoc, după asasinatul petrecut chiar sub ochii soției victimei.

Lucian Bute FOTO Mediafax

Lucian Bute, fostul pugilist care, de asemenea, trăiește în Canada, a relatat că l-au șocat detaliile crimei. Fostul campion la box a spus că a primit vestea la o oră după ce a fost ucis omul de afaceri. „Era la prima oră a dimineții, el ieșea cu cățelul din casă și pe scări în fața casei la el s-a întâmplat nenorocirea. Au venit Poliția, salvarea, au încercat resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul. Au fost cinci gloanțe din câte am înțeles. Din câte am înțeles, suspectul a dispărut de la fața locului, de acolo, a fugit... S-au luat camerele de luat vederi din împrejurimi, chiar și de la el din fața casei... A dispărut cu mașina, dar mai multe lucruri nu se știu. Avea o cagulă pe cap, ceva care era oarecum acoperit, dar nu se știu mai multe. Decoamdata, poliția cercetează și sperăm să iasă adevarul, realitatea”, a spus el la Pro TV.

Crima, susține Bute, este cu atât mai șocantă cu cât ea s-a derulat sub ochii soției omului de afaceri, care se pregătea să meargă la birou.

Era și cu soția, era în parcarea casei, să urce în mașină, și el era la trei metri în fața ei. Deci s-a întâmplat în fața soției. Practic, a fost asasinat sub privirile soției. Așa am înțeles. Era un om extraordinar, un om cu suflet mare, ajuta foarte mulți oameni, în special români din comunitatea de aici, din Montreal, era foarte implicat în toate activititățile de aici, din Montreal, un om extraordinar. Pentru mine, a fost un prieten foarte apropiat.”

Fostul boxer a mai relatat că se cunoștea cu omul de afaceri de mulți ani de zile, se vizitau reciproc și aveau o relație de prietenie între familii . „Ne vizitam, ne sunam, copiii îl cunoșteau, deci pot să spun este o durere”, a mai spus el.

Tinel Timu avea 61 de ani și era stabilit în Canada din anii '80, unde a emigrat împreună cu familia de la Constanța. El a devenit un cunoscut, dar și controversat, dezvoltator imobiliar, care susținea la un moment dat că ar avea 700 de proprietăți.

Tinel Timu a fost implicat în două scandaluri, ultima dată, în toamna anului trecut, fiind arestat pentru corupție . Asta după ce a fost medaliat de Parlamentul de Quebec.

Poliția nu a dezvăluot, deocamdată, niciun suspect în cazul acestei crime, ba, chiar a cerut ajutorul eventualilor martori care l-ar fi putut vedea pe asasin, care purta cagulă și a dispărut imediat după ce l-a împișcat pe omul de afaceri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”