Reacția violentă a unui pinguin la descoperirea partenerei sale cu un "amant" a devenit virală

Reacția violentă a unui pinguin la descoperirea partenerei sale cu un "amant" a devenit virală

Pinguinii sunt cunoscuți pentru fidelitatea lor și pentru faptul că au o singură parteneră întreaga viață, potrivit postului CNN în limba spaniolă.

 Sursa foto: captură YouTube

Dar nu este cazul și acestei perechi. În imagini este văzut un pinguin care se întoarce la cuibul său și își surprinde perechea în compania "amantului". Reacția violentă a pinguinului "rănit în amor" a devenit virală, adunând peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Videoclipul publicat de National Geographic prezintă lupta sângeroasă dintre cei doi masculi.

După mai multe lovituri de cioc și trânte, cei doi masculi încetează să se mai bată, lăsând femela să aleagă cu cine va rămâne.

Iar aceasta îl alege pe "amant". Și deși primul nu se dă bătut și o urmărește până la cuib, aplicându-i câteva corecții cu aripa, soțul umilit decide până la urmă să plece și să caute un nou cuib.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…