Reacție imbecilă a Ambasadei Rusiei după ce un violator pedofil s-a sinucis la poarta sa

Reacție imbecilă a Ambasadei Rusiei după ce un violator pedofil s-a sinucis la poarta sa

Ambasada Rusiei din București a comentat într-un comunicat oficial incidentul de miercuri, când un șofer a lovit cu mașina poarta instituției și a murit după ce s-a autoincendiat. Ambasada Rusiei reia propaganda de război a Kremlinului și susține că șoferul ar fi fonst influențat de o presupusă ”isterie anti-rusă” legată de masacrul din orașul ucrainean Bucea.

Valeri KuzminFoto: Agerpres

Ambasada Rusiei susține că la Bucea ”naționaliștii ucraineni au masacrat civili”, deși toate dovezile arată că masacrul a fost comis de trupele ruse, care au ucis sute de civili în localitatea ucraineană.

Oficiul diplomatic rus de la București reia și teza oficială potrivit căreia invazia rusă în Ucraina ar fi ”protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni”, deși toate informațiile confirmate independent arată că armata rusă a ucis mii de civili ucraineni.

Comunicatul integral al Ambasadei Rusiei:

Ambasada își exprimă profundele condoleanțe rudelor și prietenilor bărbatului care și-a dat foc în mașina după încercarea eșuată de a lovi porțile Ambasadei Rusiei în România.

Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele șoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influența unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în orașul Bucea. În acest mic oraș ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naționaliștii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-naziști aflați la putere la Kiev și a patronilor lor occidentali, care, fără să aștepte rezultatele unei examinări medico-legale și ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federației Ruse pe fundalul desfășurării operațiuni militare speciale în Ucraina.

Imperiul minciunilor Occidentului colectiv necesită sacrificii sângeroase, tehnologia a fost elaborată de mult timp, atât în ​​Siria în cazul provocărilor Căștilor Albe, cât și în 2014, în timpul loviturii de stat din Ucraina („Suta Cerească” ). În același timp, suntem convinși că „făcătorii de adevăr” din mass-media ucraineană și occidentală, blogosfera vor lăsa în mod tradițional în tăcere faptele dezvăluite de tortură a prizonierilor de război ruși, agresiune și crime brutale ale locuitorilor din Mariupol și alte orașe din Ucraina.

La rândul nostru, îi subliniem și îi informăm pe cei care nu au posibilitatea de a primi informații obiective, aflându-se sub capota mainstreamului propagandei militare occidentale, că scopurile operațiunii militare speciale din Ucraina sunt: ​​1) protejarea populației a republicilor populare Donețk și Luhansk de la genocidul efectuat timp de 8 ani de către neonaziști ucraineni; 2) demilitarizarea Ucrainei, care a devenit un avanpost militar anti-rus al NATO, ameninţând securitatea naţională a ţării noastre; 3) denazificarea Ucrainei, unde Occidentul colectiv a tolerat în mod deliberat creșterea sentimentelor radicale de dreapta pentru a crea un proiect geopolitic „anti-Rusia”. Cea mai importantă prioritate, după cum a remarcat Comandantul Suprem Vladimir Putin, este evitarea victimelor civile prin toate mijloacele.

Precizăm că, în urma incidentului, niciunul dintre angajații Ambasadei și forțelor de ordine române nu au fost răniți.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria