Reacție promptă a românilor și a Poliției după ce dobitocul din imagine, deputat PSD, s-a crezut Dumnezeu sâmbătă noapte!

Reacție promptă a românilor și a Poliției după ce dobitocul din imagine, deputat PSD, s-a crezut Dumnezeu sâmbătă noapte!

Reacție promptă a românilor și a Poliției după ce dobitocul din imagine, deputat PSD, s-a crezut Dumnezeu sâmbătă noapte! Românii au reacționat prompt după ce deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook, mințind, că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr. 1 din Bucureşti. Unde NU avea ce căuta. Și așa zice și Poliția în comunicatul său. Totul ar fi pornit de la un telefon dispărut într-un taxi, mașină condusă de un prieten al deputatului. 

Subiectul, pe larg:

Ce zice Poliția

Duminică, Poliţia Capitalei a informat că deputatul "a insistat să fie de faţă la audierea persoanelor implicate", însă, "având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane şi nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul".

"La data de 22.12.2018, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, şofer la o companie de taxi, cu privire la faptul că fost agresat fizic de un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1. La faţa locului, agenţii de siguranţă publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări a rezultat faptul că taximetristul l-a transportat pe acesta şi pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competenţă a Secţiei 1 Poliţie, iar la aproximativ o jumătate de oră, după ce preluase şi alţi clienţi, a fost direcţionat înapoi la adresă de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil. Taximetristul a verificat împreună cu clientul interiorul maşinii, dar telefonul nu a fost găsit, după care clientul l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. Bărbaţii au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde s-a prezentat şi un alt bărbat, care şi-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate şi a insistat să fie de faţă la audierea persoanelor implicate. Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane şi nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat că ar fi fost ameninţată în holul secţiei de către bărbatul reclamat de prietenul său, dar a refuzat să depună plângere în acest sens. Angajatul companiei de taxi a formulat plângere pentru lovire sau alte violenţe", precizează Poliţia.

Ce zic românii

Postarea dobitocului a strâns peste 700 de comentarii, iar oamenii i-au spus că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii:

Boris Nicolof: Domnule deputat, acesta este efectul politicii de favorizare, protejare excesivă a infractorilor, a condamnaților, în defavoarea și, mai ales detrimentul victimelor sau păgubiților. Pe care partidul din care faceți parte îl duce la extrem, acum, eliberând condamnații. Ca să nu mai vorbesc de neputința și frustrarea resimțită de cei meniți să ne apere. Acest eveniment ar trebui să vă dea serios de gândit și să constituie un motiv de reflecție. Uneori, stau și mă-ntreb cum de rezistați?

Marian Godină: Amnistie și grațiere.

Andreea Talmazan: Domnule Deputat, mi-e așa o milă de dumneavoastră și ruda dumneavoastră. Vă dați deama cum ar fi fost ca nici înregistrările video să nu fi existat? Apropo, care a fost atitudinea dvs. față de cazul de la Alba Iulia? Ce părere aveți de faptul că un protestatar este amendat cu 2000 de lei pentru că a participat la un protest spontan doar pentru că este „celebru”? Și, parcă susțineați că jandarmeria a acționat legitim pe 10 august, nu-i așa? Vedeți ce gust de acid are abuzul? Ceea ce simțiți dvs, noi simțim zi de zi, cu fiecare măsură luată de partidul din care faceți parte!

Ovidiu Cristian Jeder: Ia mergi la Iordache și Nicolicea și te plânge. În drum spre ei treci și pe la Tudorel, să își facă o ievaluare a situației, la modul compensatoriu. Carmencita ce păzește ? Tot cu gazele se ocupă? Ești supi? Bine ai venit în Statul Paralel, bro!

Eugen Erhan: Eu zic să le oferi o șpagă. Dacă o acceptă, ești safe. Pentru că, conform PSD, corupții nu dau în cap oamenilor (vezi declaratiile din parlament de zilele trecute). Speranța ta, deci, e ca ăia trei să fie corupți.

Stefan Aurelian Merciu: Nu tu ai ridicat ambele maini la codurile penale și la legile justiției?

Dan Mazilu: Eu zic să intri în PSD, care e partidul la putere de vreo doojdăani, și să încerci să schimbi ceva.

Ce a scris dobitocul pe Facebook:


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”