Real, învinsă surprinzător de Villarreal. Valverde i-a dat un pumn în față unui adversar, în parcare

Real, învinsă surprinzător de Villarreal. Valverde i-a dat un pumn în față unui adversar, în parcare

După ce a zdrobit cu 4-0 pe Barcelona în Cupa Spaniei, Real Madrid s-a împiedicat în campionat, 2-3, acasă, cu Villarreal. Formația lui Carlo Ancelotti se află la 12 puncte în spatele rivalei blau-grana, care se poate distanța la 15 dacă o învinge luni pe Girona.

Federico Valverde și-a pocnit un adversar. Foto Getty images

Meciul Realului cu Villarreal a fost umbrit și de un incident neplăcut, cu Federico Valverde (24 de ani) în prim-plan. Acesta l-a lovit pe Alex Baena în parcarea stadionului, dar apropiații uruguayanului susțin că adversarul i-ar fi spus din nou ce i-a zis și pe 19 ianuarie: „Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!”.

După meci, Federico Valverde l-a așteptat în parcare pe Alex Baena și i-a dat un pumn în față, a dezvăluit Marca, jurnalul madrilen susținând că oficialii „Submarinului Galben” au înregistrat ce s-a petrecut și intenționează să facă plângere la poliție.

S-a legat de familia uruguayanului

Conform apropiaților lui Valverde, gestul acestuia a venit în urma unor provocări ale lui Baena. Știind de problemele pe care soția sub-americanului le-a avut la naștere, jucătorul lui Villarreal i-a strigat lui Valverde, într-o partidă disputată pe 19 ianuarie, „plângi acum, că fiul tău nu se va naște!, imediat după ce îi aplicase o lovitură adversarului său. Acum, Alex Baena ar fi repetat provocarea oribilă. La sfârșitul partidei, Federico Valverde s-ar fi dus după Baena: „Nu mai implica familia!”, i-ar fi spus acesta lui Baena, înainte să-i dea un pumn.

Alex Baena, care a apărut la TV cu o vânătaie sub ochi, neagă însă că l-ar fi provocat pe Valverde. „Sunt foarte trist din cauza acestei agresiuni și surprins de ce s-a spus despre mine. Este total fals că am zis asta”, a dezmințit el pe social media

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…