Real Madrid a învins Atletico Madrid la loviturile de departajare şi a câştigat Liga Campionilor a 11-a oară în istorie

Real Madrid a învins Atletico Madrid la loviturile de departajare şi a câştigat Liga Campionilor a 11-a oară în istorie

Formaţia Real Madrid a câştigat Liga Campionilor pentru a 11-a oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă, pe arena San Siro din Milano, echipa Atletico Madrid, în finala competiţiei, scor 6-4, după prelungiri. 

Real Madrid este noua campioană a Europei, după ce s-a impus la loviturile de departajare în finala Ligii Campionilor, împotriva conaţionalilor de la Atletico Madrid, într-o reeditare a finalei de acum doi ani.

Cele două echipe au terminat la egalitate primele 90 de minute, 1-1. Real Madrid a deschis scorul în minutul 15, prin Sergio Ramos. Acesta a deviat în poartă o centrare din lovitură liberă, însă dintr-o poziţie suspectă de ofsaid (cu un picior în ofsaid, din reluările tv). Atletico a egalat în repriza a doua, în minutul 79, prin Carrasco. 

Meciul s-a animat în prelungiri, când s-a jucat pe contre în multe momente. Real Madrid a fost aproape de gol în cel puţin două rânduri, însă nu au reuşit să finalizeze din interiorul careului, în timp ce Atletico a avut câteva contre periculoase.

La loviturile de departajare, Ronaldo a marcat golul decisiv, imediat după ratarea celor de la Atletico.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...